Kenteken pagina 1

BV-82-76

Deze Spijkstaal heeft 4 cilinders. De totale cilinderinhoud is onbekend, evenals het brandstofverbruik en de gecombineerde CO2-uitstoot. De milieuclassificatie is Niet geregistreerd.

WF-NP-25

Deze aanhangwagen met het kenteken WF-NP-25 van het merk Hobby; model 30 in de uitvoering . De huidige BPM-waarde van deze aanhangwagen is €,- en het voertuig is WAM verzekerd geregistreerd. De aanhangwagen gebruikt N.v.t. als brandstof. Laatst bekende kleur: N.v.t..

WL-RJ-68

Het ledig gewicht van van deze Atlas Copco 606237 bedraagt 770 kg en het rijklaar gewicht is 770 kg. De toegestane maximale massa is 900 kg en deze mag maximaal onbekend kg ongeremd trekken; geremd maximaal onbekend kg.

23-FRP-8

De motor van deze Saxonette beschikt over de volgende eigenschappen: Er zijn cilinders aanwezig. De totale cilinderinhoud is 30. Ook de gegevens rondom het brandstofverbruik en de gecombineerde CO2-uitstoot kunnen wij u helaas niet verstrekken. De milieuclassificatie is Niet geregistreerd.

JR-SX-49

De APK van deze personenauto vervalt op 06-04-2012. En is 21 jaar geleden in het bezit gekomen van de huidige eigenaar. Deze personenauto is 23 jaar oud en is 23 jaar geleden voor het eerst in Nederland toegelaten.

WZ-NZ-70

Deze Sallas St met kenteken WZ-NZ-70 is een aanhangwagen in de uitvoering . De aanhangwagen rijdt op N.v.t.. Daarnaast kan deze aanhangwagen ook omschakelen naar N.v.t.. De laatst bekende kleur is N.v.t.. De BPM-waarde van deze Sallas St bedraagt €,- en is momenteel WAM verzekerd geregistreerd.

46-WF-VD

Het ledig gewicht van van deze Saris P bedraagt 405 kg en het rijklaar gewicht is 405 kg. De toegestane maximale massa is 2000 kg en deze mag maximaal onbekend kg ongeremd trekken; geremd maximaal onbekend kg.

WP-13-BT

De motor van deze Henra H20v2 heeft de volgende eigenschappen. Er zijn cilinders aanwezig met een totale cilinderinhoud van cm3. Het vermogen van deze aanhangwagen bedraagt PK.

80-WJ-90

De APK van deze aanhangwagen vervalt op 01-01-1970. En is 8 jaar geleden in het bezit gekomen van de huidige eigenaar. Deze aanhangwagen is 31 jaar oud en is 31 jaar geleden voor het eerst in Nederland toegelaten.

46-00-WG

De APK van deze aanhangwagen vervalt op 01-01-1970. En is 14 jaar geleden in het bezit gekomen van de huidige eigenaar. Deze aanhangwagen is 39 jaar oud en is 39 jaar geleden voor het eerst in Nederland toegelaten.

WF-ZZ-64

De motor van deze Tabbert 215562 heeft de volgende eigenschappen. Er zijn cilinders aanwezig met een totale cilinderinhoud van cm3. Het vermogen van deze aanhangwagen bedraagt PK.

WG-82-PB

Deze Hobby 10 D met kenteken WG-82-PB is een aanhangwagen in de uitvoering . De aanhangwagen rijdt op N.v.t.. Daarnaast kan deze aanhangwagen ook omschakelen naar N.v.t.. De laatst bekende kleur is N.v.t.. De BPM-waarde van deze Hobby 10 D bedraagt €,- en is momenteel WAM verzekerd geregistreerd.

DX-105-J

Deze Puch Maxi-S met kenteken DX-105-J is een bromfiets in de uitvoering . De bromfiets heeft een huidige BPM-waarde van €,- en is momenteel WAM verzekerd geregistreerd. De bromfiets rijdt op Benzine. De laatst bekende kleur is N.v.t..

SV-RT-22

Deze Renault heeft 4 cilinders. De totale cilinderinhoud is onbekend, evenals het brandstofverbruik en de gecombineerde CO2-uitstoot. De milieuclassificatie is Niet geregistreerd.

WB-ZZ-06

Deze Zie Bijzonderheden Lbt 1650 beschikt over een motor met de volgende eigenschappen: Er zijn cilinders aanwezig met een totale cilinderinhoud van cm3. De aanhangwagen heeft een vermogen van PK.

WT-ZZ-22

Deze Fendt K160 beschikt over een motor met de volgende eigenschappen: Er zijn cilinders aanwezig met een totale cilinderinhoud van cm3. De aanhangwagen heeft een vermogen van PK.

4-ZPR-04

Deze Citroen C3 met kenteken 4-ZPR-04 is een personenauto in de uitvoering . De personenauto rijdt op Benzine. De laatst bekende kleur is Rood. De BPM-waarde van deze Citroen C3 bedraagt €1564,- en is momenteel WAM verzekerd geregistreerd.

WR-59-ZD

Deze Saris heeft cilinders. De totale cilinderinhoud is onbekend, evenals het brandstofverbruik en de gecombineerde CO2-uitstoot. De milieuclassificatie is Niet geregistreerd.

WZ-81-HF

De aanhangwagen is ongeveer 17 jaar geleden voor het eerst toegelaten en ook toen afgegeven in Nederland. De huidige eigenaar is ongeveer 9 jaar in het bezit van de aanhangwagen. De APK loopt tot 01-01-1970.

WT-JP-86

Deze Coleman heeft cilinders. De totale cilinderinhoud is onbekend, evenals het brandstofverbruik en de gecombineerde CO2-uitstoot. De milieuclassificatie is Niet geregistreerd.

17-WL-LB

De motor van deze Hulco beschikt over de volgende eigenschappen: Er zijn cilinders aanwezig. De totale cilinderinhoud is . Ook de gegevens rondom het brandstofverbruik en de gecombineerde CO2-uitstoot kunnen wij u helaas niet verstrekken. De milieuclassificatie is Niet geregistreerd.

WJ-16-85

De motor van deze Flipper beschikt over de volgende eigenschappen: Er zijn cilinders aanwezig. De totale cilinderinhoud is . Ook de gegevens rondom het brandstofverbruik en de gecombineerde CO2-uitstoot kunnen wij u helaas niet verstrekken. De milieuclassificatie is Niet geregistreerd.

ZJ-DS-70

Deze personenauto met het kenteken ZJ-DS-70 van het merk Peugeot; model 605 in de uitvoering 2.1D TURBO. De huidige BPM-waarde van deze personenauto is €8487,- en het voertuig is WAM verzekerd geregistreerd. Het aantal zitplaatsen is 5. De personenauto gebruikt Diesel als brandstof. Laatst bekende kleur: Blauw.

94-46-WG

Deze TE heeft cilinders. De totale cilinderinhoud is onbekend, evenals het brandstofverbruik en de gecombineerde CO2-uitstoot. De milieuclassificatie is Niet geregistreerd.

WJ-XN-24

Het ledig gewicht van van deze Kobes Eddy.1 bedraagt 320 kg en het rijklaar gewicht is 320 kg. De toegestane maximale massa is 1000 kg en deze mag maximaal onbekend kg ongeremd trekken; geremd maximaal onbekend kg.

WT-HL-50

Deze aanhangwagen met het kenteken WT-HL-50 van het merk Anssems; model Bsx1 in de uitvoering . De huidige BPM-waarde van deze aanhangwagen is €,- en het voertuig is WAM verzekerd geregistreerd. De aanhangwagen gebruikt N.v.t. als brandstof. Laatst bekende kleur: N.v.t..

64-PBK-9

6 Jaar geleden is deze personenauto voor het eerst toegelaten. Rond die tijd is deze ook afgegeven in Nederland. De huidige APK loopt tot ongeveer 22-01-2016 en de huidige eigenaar heeft de personenauto nu ongeveer 2 jaar in het bezit.

TG-74-VV

Deze personenauto van het merk Lancia met kenteken TG-74-VV is in de uitvoering . De personenauto rijdt op Benzine. De BPM-waarde van deze Lancia Thema 8.32 bedraagt €,-. is momenteel WAM verzekerd geregistreerd. De laatst bekende kleur is Blauw.

WL-66-SK

Deze Knaus heeft cilinders. De totale cilinderinhoud is onbekend, evenals het brandstofverbruik en de gecombineerde CO2-uitstoot. De milieuclassificatie is Niet geregistreerd.

FD-315-P

Het ledig gewicht van van deze Puch Vs 50 L bedraagt onbekend kg en het rijklaar gewicht is onbekend kg. De toegestane maximale massa is onbekend kg en deze mag maximaal onbekend kg ongeremd trekken; geremd maximaal onbekend kg.

48-72-WH

Deze aanhangwagen van het merk Panther met kenteken 48-72-WH is in de uitvoering . De aanhangwagen rijdt op N.v.t.. Daarnaast kan deze aanhangwagen ook omschakelen naar N.v.t.. De BPM-waarde van deze Panther 340s bedraagt €,-. is momenteel WAM verzekerd geregistreerd. De laatst bekende kleur is N.v.t..

72-WJ-SV

Deze Adria beschikt over een motor met de volgende eigenschappen: Er zijn cilinders aanwezig met een totale cilinderinhoud van cm3. De Middenasaanhangwagen heeft een vermogen van PK.

WN-42-RV

Deze Anssems A-S5000l-4017 beschikt over een motor met de volgende eigenschappen: Er zijn cilinders aanwezig met een totale cilinderinhoud van cm3. De aanhangwagen heeft een vermogen van PK.

WZ-VL-75

Het ledig gewicht van van deze Hapert R bedraagt 290 kg en het rijklaar gewicht is 290 kg. De toegestane maximale massa is 1350 kg en deze mag maximaal onbekend kg ongeremd trekken; geremd maximaal onbekend kg.

82-WL-SF

De APK van deze Middenasaanhangwagen vervalt op 01-01-1970. En is 2 jaar geleden in het bezit gekomen van de huidige eigenaar. Deze Middenasaanhangwagen is 2 jaar oud en is 2 jaar geleden voor het eerst in Nederland toegelaten.

WN-HB-87

Deze aanhangwagen met het kenteken WN-HB-87 van het merk Caravelair; model N5002 in de uitvoering . De huidige BPM-waarde van deze aanhangwagen is €,- en het voertuig is WAM verzekerd geregistreerd. De aanhangwagen gebruikt N.v.t. als brandstof. Laatst bekende kleur: N.v.t..

GK-176-R

Op 01-07-2018 vervalt de APK van deze personenauto. En 2 jaar geleden heeft de huidige eigenaar het in bezit genomen. Dit voertuig is 2 jaar oud en is ongeveer 2 jaar geleden voor het eerst in Nederland toegelaten.

05-WR-77

Deze Knaus 8103 met kenteken 05-WR-77 is een aanhangwagen in de uitvoering . De aanhangwagen heeft een huidige BPM-waarde van €,- en is momenteel WAM verzekerd geregistreerd. De aanhangwagen rijdt op N.v.t.. De laatst bekende kleur is N.v.t..

WP-33-RR

De motor van deze Beyerland beschikt over de volgende eigenschappen: Er zijn cilinders aanwezig. De totale cilinderinhoud is . Ook de gegevens rondom het brandstofverbruik en de gecombineerde CO2-uitstoot kunnen wij u helaas niet verstrekken. De milieuclassificatie is Niet geregistreerd.

WT-89-BR

19 Jaar geleden is deze aanhangwagen voor het eerst toegelaten. Rond die tijd is deze ook afgegeven in Nederland. De huidige APK loopt tot ongeveer 01-01-1970 en de huidige eigenaar heeft de aanhangwagen nu ongeveer 14 jaar in het bezit.

WR-87-TS

Deze Beyerland 12039 beschikt over een motor met de volgende eigenschappen: Er zijn cilinders aanwezig met een totale cilinderinhoud van cm3. De aanhangwagen heeft een vermogen van PK.

96-WF-LS

Het ledig gewicht van van deze Hapert Ha-Ta-Ahw bedraagt 340 kg en het rijklaar gewicht is 340 kg. De toegestane maximale massa is 2700 kg en deze mag maximaal onbekend kg ongeremd trekken; geremd maximaal onbekend kg.

WS-JP-37

Op 01-01-1970 vervalt de APK van deze aanhangwagen. En 3 jaar geleden heeft de huidige eigenaar het in bezit genomen. Dit voertuig is 11 jaar oud en is ongeveer 11 jaar geleden voor het eerst in Nederland toegelaten.

99-69-WZ

Op 01-01-1970 vervalt de APK van deze aanhangwagen. En 13 jaar geleden heeft de huidige eigenaar het in bezit genomen. Dit voertuig is 33 jaar oud en is ongeveer 33 jaar geleden voor het eerst in Nederland toegelaten.

WU-64-25

Het ledig gewicht van van deze Hapert Dl-15 bedraagt 429 kg en het rijklaar gewicht is 429 kg. De toegestane maximale massa is 1500 kg en deze mag maximaal onbekend kg ongeremd trekken; geremd maximaal onbekend kg.

57-WB-LK

Deze Pijnappel Ptk-2600 met kenteken 57-WB-LK is een aanhangwagen in de uitvoering . De aanhangwagen rijdt op N.v.t.. Daarnaast kan deze aanhangwagen ook omschakelen naar N.v.t.. De laatst bekende kleur is N.v.t.. De BPM-waarde van deze Pijnappel Ptk-2600 bedraagt €,- en is momenteel WAM verzekerd geregistreerd.

GN-ZP-33

De motor van deze Jaguar beschikt over de volgende eigenschappen: Er zijn 6 cilinders aanwezig. De totale cilinderinhoud is 3980. Ook de gegevens rondom het brandstofverbruik en de gecombineerde CO2-uitstoot kunnen wij u helaas niet verstrekken. De milieuclassificatie is Niet geregistreerd.

65-WF-PG

De motor van deze Boehmer Prefab Wagenbouw Ebh heeft de volgende eigenschappen. Er zijn cilinders aanwezig met een totale cilinderinhoud van cm3. Het vermogen van deze aanhangwagen bedraagt PK.

GS-881-G

De APK van deze personenauto vervalt op 05-08-2018. En is 2 jaar geleden in het bezit gekomen van de huidige eigenaar. Deze personenauto is 2 jaar oud en is 2 jaar geleden voor het eerst in Nederland toegelaten.

56-WN-23

De motor van deze Anssems beschikt over de volgende eigenschappen: Er zijn cilinders aanwezig. De totale cilinderinhoud is . Ook de gegevens rondom het brandstofverbruik en de gecombineerde CO2-uitstoot kunnen wij u helaas niet verstrekken. De milieuclassificatie is Niet geregistreerd.

WN-77-ZL

Deze Baveco heeft cilinders. De totale cilinderinhoud is onbekend, evenals het brandstofverbruik en de gecombineerde CO2-uitstoot. De milieuclassificatie is Niet geregistreerd.

WL-TD-20

Het ledig gewicht van van deze Dethleffs Eh3 bedraagt 990 kg en het rijklaar gewicht is 990 kg. De toegestane maximale massa is 1350 kg en deze mag maximaal onbekend kg ongeremd trekken; geremd maximaal onbekend kg.

36-WL-FK

De motor van deze Weijer beschikt over de volgende eigenschappen: Er zijn cilinders aanwezig. De totale cilinderinhoud is . Ook de gegevens rondom het brandstofverbruik en de gecombineerde CO2-uitstoot kunnen wij u helaas niet verstrekken. De milieuclassificatie is Niet geregistreerd.

WB-80-GG

Het ledig gewicht van van deze Weippert 590 bedraagt 1247 kg en het rijklaar gewicht is 1247 kg. De toegestane maximale massa is 1600 kg en deze mag maximaal onbekend kg ongeremd trekken; geremd maximaal onbekend kg.

WT-37-HR

Het ledig gewicht van van deze Saris F bedraagt 395 kg en het rijklaar gewicht is 395 kg. De toegestane maximale massa is 2000 kg en deze mag maximaal onbekend kg ongeremd trekken; geremd maximaal onbekend kg.

F-449-ZG

Deze Znen Zn50qt-30a met kenteken F-449-ZG is een bromfiets in de uitvoering . De bromfiets rijdt op Benzine. De laatst bekende kleur is N.v.t.. De BPM-waarde van deze Znen Zn50qt-30a bedraagt €,- en is momenteel WAM verzekerd geregistreerd.

WG-14-ND

Deze Hobby heeft cilinders. De totale cilinderinhoud is onbekend, evenals het brandstofverbruik en de gecombineerde CO2-uitstoot. De milieuclassificatie is Niet geregistreerd.

DL-17-00

23 Jaar geleden is deze personenauto voor het eerst toegelaten. Rond die tijd is deze ook afgegeven in Nederland. De huidige APK loopt tot ongeveer 01-04-1998 en de huidige eigenaar heeft de personenauto nu ongeveer 23 jaar in het bezit.

FJ-901-N

Deze bromfiets van het merk Malaguti met kenteken FJ-901-N is in de uitvoering . De bromfiets rijdt op Benzine en heeft 2zitplaatsen. De BPM-waarde van deze Malaguti Phantom Lc bedraagt €,-. is momenteel WAM verzekerd geregistreerd. De laatst bekende kleur is N.v.t..

WK-67-HK

Deze aanhangwagen van het merk Hapert met kenteken WK-67-HK is in de uitvoering . De aanhangwagen rijdt op N.v.t.. Daarnaast kan deze aanhangwagen ook omschakelen naar N.v.t.. De BPM-waarde van deze Hapert G2000 bedraagt €,-. is momenteel WAM verzekerd geregistreerd. De laatst bekende kleur is N.v.t..

DP-658-N

Deze Peugeot heeft cilinders. De totale cilinderinhoud is onbekend, evenals het brandstofverbruik en de gecombineerde CO2-uitstoot. De milieuclassificatie is Niet geregistreerd.

05-FPV-6

Het ledig gewicht van van deze Aprilia Tf bedraagt 96 kg en het rijklaar gewicht is 96 kg. De toegestane maximale massa is 283 kg en deze mag maximaal onbekend kg ongeremd trekken; geremd maximaal onbekend kg.

WS-37-SF

Het ledig gewicht van van deze Capo Cl1350 600 bedraagt 300 kg en het rijklaar gewicht is 300 kg. De toegestane maximale massa is 1350 kg en deze mag maximaal onbekend kg ongeremd trekken; geremd maximaal onbekend kg.

F-260-TN

Deze bromfiets van het merk Piaggio met kenteken F-260-TN is in de uitvoering . De bromfiets rijdt op Benzine en heeft 2zitplaatsen. De BPM-waarde van deze Piaggio Tl3t bedraagt €,-. is momenteel WAM verzekerd geregistreerd. De laatst bekende kleur is N.v.t..

WK-63-DN

Het ledig gewicht van van deze Knaus 8404 bedraagt 751 kg en het rijklaar gewicht is 751 kg. De toegestane maximale massa is 1000 kg en deze mag maximaal onbekend kg ongeremd trekken; geremd maximaal onbekend kg.

DH-26-51

Deze personenauto van het merk Mercedes-Benz met kenteken DH-26-51 is in de uitvoering . De personenauto rijdt op Benzine. De BPM-waarde van deze Mercedes-Benz 170s bedraagt €,-. is momenteel WAM verzekerd geregistreerd. De laatst bekende kleur is Zwart.

73-YB-29

Deze personenauto met het kenteken 73-YB-29 van het merk Lancia; model Coupe 2000 Hf in de uitvoering . De huidige BPM-waarde van deze personenauto is €,- en het voertuig is WAM verzekerd geregistreerd. De personenauto gebruikt Benzine als brandstof. Laatst bekende kleur: Groen.

77-WD-RD

Het ledig gewicht van van deze Hobby 30 bedraagt 1070 kg en het rijklaar gewicht is 1070 kg. De toegestane maximale massa is 1400 kg en deze mag maximaal onbekend kg ongeremd trekken; geremd maximaal onbekend kg.

33-47-WL

Deze aanhangwagen met het kenteken 33-47-WL van het merk Knaus; model 6201 in de uitvoering . De huidige BPM-waarde van deze aanhangwagen is €,- en het voertuig is WAM verzekerd geregistreerd. De aanhangwagen gebruikt N.v.t. als brandstof. Laatst bekende kleur: N.v.t..

FF-76-HN

Deze Volvo heeft 4 cilinders. De totale cilinderinhoud is onbekend, evenals het brandstofverbruik en de gecombineerde CO2-uitstoot. De milieuclassificatie is Niet geregistreerd.

HR-15-PH

Op 09-10-1998 vervalt de APK van deze personenauto. En 20 jaar geleden heeft de huidige eigenaar het in bezit genomen. Dit voertuig is 38 jaar oud en is ongeveer 38 jaar geleden voor het eerst in Nederland toegelaten.

WN-88-KK

Het ledig gewicht van van deze Wilk 010441 bedraagt 1012 kg en het rijklaar gewicht is 1012 kg. De toegestane maximale massa is 1300 kg en deze mag maximaal onbekend kg ongeremd trekken; geremd maximaal onbekend kg.

60-DGS-8

De APK van deze bromfiets vervalt op 01-01-1970. En is 12 jaar geleden in het bezit gekomen van de huidige eigenaar. Deze bromfiets is 12 jaar oud en is 12 jaar geleden voor het eerst in Nederland toegelaten.

5-KDR-67

De motor van deze Volvo 240 heeft de volgende eigenschappen. Er zijn 4 cilinders aanwezig met een totale cilinderinhoud van 2315 cm3. Het vermogen van deze personenauto bedraagt 85 PK.

4-ZRN-32

De motor van deze Hyundai I10 heeft de volgende eigenschappen. Er zijn 3 cilinders aanwezig met een totale cilinderinhoud van 998 cm3. Het vermogen van deze personenauto bedraagt 49 PK. De gecombineerde CO2-uitstoot is 98 gram/km.

WB-31-PF

Het ledig gewicht van van deze Sterckeman A3301 bedraagt 516 kg en het rijklaar gewicht is 516 kg. De toegestane maximale massa is 820 kg en deze mag maximaal onbekend kg ongeremd trekken; geremd maximaal onbekend kg.

DP-917-B

Het ledig gewicht van van deze Giulietta bedraagt onbekend kg en het rijklaar gewicht is onbekend kg. De toegestane maximale massa is onbekend kg en deze mag maximaal onbekend kg ongeremd trekken; geremd maximaal onbekend kg.

78-76-BZ

Deze personenauto met het kenteken 78-76-BZ van het merk Volvo; model P13121 in de uitvoering . De huidige BPM-waarde van deze personenauto is €,- en het voertuig is WAM verzekerd geregistreerd. De personenauto gebruikt Benzine als brandstof. Laatst bekende kleur: Wit.

02-WP-78

Deze aanhangwagen van het merk Hapert met kenteken 02-WP-78 is in de uitvoering . De aanhangwagen rijdt op N.v.t.. Daarnaast kan deze aanhangwagen ook omschakelen naar N.v.t.. De BPM-waarde van deze Hapert Dl 2000 bedraagt €,-. is momenteel WAM verzekerd geregistreerd. De laatst bekende kleur is N.v.t..

WD-66-XD

De motor van deze Knaus beschikt over de volgende eigenschappen: Er zijn cilinders aanwezig. De totale cilinderinhoud is . Ook de gegevens rondom het brandstofverbruik en de gecombineerde CO2-uitstoot kunnen wij u helaas niet verstrekken. De milieuclassificatie is Niet geregistreerd.

42-WG-JT

Deze Atec Pl20hh met kenteken 42-WG-JT is een aanhangwagen in de uitvoering . De aanhangwagen heeft een huidige BPM-waarde van €,- en is momenteel WAM verzekerd geregistreerd. De aanhangwagen rijdt op N.v.t.. De laatst bekende kleur is N.v.t..

WT-54-KB

Het ledig gewicht van van deze Sprite 390/2 bedraagt 730 kg en het rijklaar gewicht is 730 kg. De toegestane maximale massa is 1000 kg en deze mag maximaal onbekend kg ongeremd trekken; geremd maximaal onbekend kg.

8-ZRK-70

Deze personenauto met het kenteken 8-ZRK-70 van het merk Poessl; model Kw 9 in de uitvoering . De huidige BPM-waarde van deze personenauto is €11281,- en het voertuig is WAM verzekerd geregistreerd. Het aantal zitplaatsen is 4. De personenauto gebruikt Diesel als brandstof. Laatst bekende kleur: Grijs.

06-WB-SJ

Deze aanhangwagen van het merk Eifelland met kenteken 06-WB-SJ is in de uitvoering . De aanhangwagen rijdt op N.v.t.. Daarnaast kan deze aanhangwagen ook omschakelen naar N.v.t.. De BPM-waarde van deze Eifelland W614440 bedraagt €,-. is momenteel WAM verzekerd geregistreerd. De laatst bekende kleur is N.v.t..

WN-XP-34

Deze Anssems Psx2 met kenteken WN-XP-34 is een aanhangwagen in de uitvoering . De aanhangwagen heeft een huidige BPM-waarde van €,- en is momenteel WAM verzekerd geregistreerd. De aanhangwagen rijdt op N.v.t.. De laatst bekende kleur is N.v.t..

67-28-WS

Het ledig gewicht van van deze Hobby 370 bedraagt 644 kg en het rijklaar gewicht is 644 kg. De toegestane maximale massa is 850 kg en deze mag maximaal onbekend kg ongeremd trekken; geremd maximaal onbekend kg.

28-DJK-4

Deze Solex -Oto (1001) beschikt over een motor met de volgende eigenschappen: Er zijn cilinders aanwezig met een totale cilinderinhoud van 49 cm3. De bromfiets heeft een vermogen van PK.

WH-93-KY

Deze Buerstner 4308 beschikt over een motor met de volgende eigenschappen: Er zijn cilinders aanwezig met een totale cilinderinhoud van cm3. De aanhangwagen heeft een vermogen van PK.

94-99-WT

Deze KIP Kl 430 Lb met kenteken 94-99-WT is een aanhangwagen in de uitvoering . De aanhangwagen heeft een huidige BPM-waarde van €,- en is momenteel WAM verzekerd geregistreerd. De aanhangwagen rijdt op N.v.t.. De laatst bekende kleur is N.v.t..

WP-62-BX

Het ledig gewicht van van deze Hapert K2000-01 bedraagt 393 kg en het rijklaar gewicht is 393 kg. De toegestane maximale massa is 2000 kg en deze mag maximaal onbekend kg ongeremd trekken; geremd maximaal onbekend kg.

WL-TG-23

De motor van deze Chateau 403c heeft de volgende eigenschappen. Er zijn cilinders aanwezig met een totale cilinderinhoud van cm3. Het vermogen van deze aanhangwagen bedraagt PK.

D-965-XK

Het ledig gewicht van van deze Honda Ac01 bedraagt 94 kg en het rijklaar gewicht is 94 kg. De toegestane maximale massa is onbekend kg en deze mag maximaal onbekend kg ongeremd trekken; geremd maximaal onbekend kg.

WB-XV-87

Deze aanhangwagen met het kenteken WB-XV-87 van het merk Hapert; model K in de uitvoering . De huidige BPM-waarde van deze aanhangwagen is €,- en het voertuig is WAM verzekerd geregistreerd. De aanhangwagen gebruikt N.v.t. als brandstof. Laatst bekende kleur: N.v.t..

RF-39-RS

Het ledig gewicht van van deze Nissan Micra S6 bedraagt 660 kg en het rijklaar gewicht is 660 kg. De toegestane maximale massa is 1100 kg en deze mag maximaal 310 kg ongeremd trekken; geremd maximaal 600 kg.

DZ-209-D

Het ledig gewicht van van deze Zundapp 529-05 bedraagt 84 kg en het rijklaar gewicht is 84 kg. De toegestane maximale massa is onbekend kg en deze mag maximaal onbekend kg ongeremd trekken; geremd maximaal onbekend kg.

04-WK-GB

Het ledig gewicht van van deze Hapert R.... bedraagt 295 kg en het rijklaar gewicht is 295 kg. De toegestane maximale massa is 1350 kg en deze mag maximaal onbekend kg ongeremd trekken; geremd maximaal onbekend kg.

84-KPS-3

Deze AUDI heeft 4 cilinders. De totale cilinderinhoud is onbekend, evenals het brandstofverbruik en de gecombineerde CO2-uitstoot. De milieuclassificatie is Niet geregistreerd.

52-WJ-PB

De APK van deze aanhangwagen vervalt op 01-01-1970. En is 5 jaar geleden in het bezit gekomen van de huidige eigenaar. Deze aanhangwagen is 5 jaar oud en is 5 jaar geleden voor het eerst in Nederland toegelaten.

WB-81-NB

Deze Beyerland 2040 met kenteken WB-81-NB is een aanhangwagen in de uitvoering . De aanhangwagen heeft een huidige BPM-waarde van €,- en is momenteel WAM verzekerd geregistreerd. De aanhangwagen rijdt op N.v.t.. De laatst bekende kleur is N.v.t..

GB-742-X

2 Jaar geleden is deze personenauto voor het eerst toegelaten. Rond die tijd is deze ook afgegeven in Nederland. De huidige APK loopt tot ongeveer 02-05-2019 en de huidige eigenaar heeft de personenauto nu ongeveer 2 jaar in het bezit.

D-786-RR

De motor van deze Tomos beschikt over de volgende eigenschappen: Er zijn 1 cilinders aanwezig. De totale cilinderinhoud is 49. Ook de gegevens rondom het brandstofverbruik en de gecombineerde CO2-uitstoot kunnen wij u helaas niet verstrekken. De milieuclassificatie is Niet geregistreerd.

ZZ-97-11

26 Jaar geleden is deze oplegger voor het eerst toegelaten. Rond die tijd is deze ook afgegeven in Nederland. De huidige APK loopt tot ongeveer 01-01-1970 en de huidige eigenaar heeft de oplegger nu ongeveer 2 jaar in het bezit.

DK-180-F

Deze Honda Ad01 met kenteken DK-180-F is een bromfiets in de uitvoering . De bromfiets heeft een huidige BPM-waarde van €,- en is momenteel WAM verzekerd geregistreerd. De bromfiets rijdt op Benzine. De laatst bekende kleur is N.v.t..

WK-88-XY

Deze Saris Pl30 beschikt over een motor met de volgende eigenschappen: Er zijn cilinders aanwezig met een totale cilinderinhoud van cm3. De aanhangwagen heeft een vermogen van PK.

94-DKS-9

Deze Tomos A35-Hda met kenteken 94-DKS-9 is een bromfiets in de uitvoering . De bromfiets heeft een huidige BPM-waarde van €,- en is momenteel WAM verzekerd geregistreerd. De bromfiets rijdt op Benzine. De laatst bekende kleur is N.v.t..

WV-FP-68

Het ledig gewicht van van deze Westfalianova Www 2000 bedraagt 460 kg en het rijklaar gewicht is 460 kg. De toegestane maximale massa is 2000 kg en deze mag maximaal onbekend kg ongeremd trekken; geremd maximaal onbekend kg.

2-XTK-45

3 Jaar geleden is deze personenauto voor het eerst toegelaten. Rond die tijd is deze ook afgegeven in Nederland. De huidige APK loopt tot ongeveer 20-11-2018 en de huidige eigenaar heeft de personenauto nu ongeveer 2 jaar in het bezit.

7-XXP-66

De motor van deze Tesla Motors beschikt over de volgende eigenschappen: Er zijn cilinders aanwezig. De totale cilinderinhoud is . Ook de gegevens rondom het brandstofverbruik en de gecombineerde CO2-uitstoot kunnen wij u helaas niet verstrekken. De milieuclassificatie is Niet geregistreerd.

30-FDH-3

Op 01-01-1970 vervalt de APK van deze bromfiets. En 11 jaar geleden heeft de huidige eigenaar het in bezit genomen. Dit voertuig is 11 jaar oud en is ongeveer 11 jaar geleden voor het eerst in Nederland toegelaten.

F-372-JR

Deze Znen Zn50qt-E met kenteken F-372-JR is een bromfiets in de uitvoering . De bromfiets heeft een huidige BPM-waarde van €,- en is momenteel WAM verzekerd geregistreerd. Het aantal zitplaatsen is 2. De bromfiets rijdt op Benzine. De laatst bekende kleur is N.v.t..

WL-LR-49

Deze aanhangwagen met het kenteken WL-LR-49 van het merk Adria; model 6a50 in de uitvoering . De huidige BPM-waarde van deze aanhangwagen is €,- en het voertuig is WAM verzekerd geregistreerd. De aanhangwagen gebruikt N.v.t. als brandstof. Laatst bekende kleur: N.v.t..

WV-FS-11

Deze Hulco R2 met kenteken WV-FS-11 is een aanhangwagen in de uitvoering . De aanhangwagen rijdt op N.v.t.. Daarnaast kan deze aanhangwagen ook omschakelen naar N.v.t.. De laatst bekende kleur is N.v.t.. De BPM-waarde van deze Hulco R2 bedraagt €,- en is momenteel WAM verzekerd geregistreerd.

WN-FX-02

Het ledig gewicht van van deze Freewheel 1514 Lb bedraagt 340 kg en het rijklaar gewicht is 340 kg. De toegestane maximale massa is 1800 kg en deze mag maximaal onbekend kg ongeremd trekken; geremd maximaal onbekend kg.

4-TFK-91

De motor van deze KIA beschikt over de volgende eigenschappen: Het gemiddelde verbruik bedraagt ongeveer 4.1 liter op 100 kilometer. Dat is ongeveer 24,4 kilometer per liter. Het verbruik binnen de stad komt gemiddeld uit op 5.0 liter per 100 km, en op buitenwegen ongeveer 3.6 liter per 100 km. Er zijn 3 cilinders aanwezig. De totale cilinderinhoud is 998. De milieuclassificatie is Euro 5.

WF-NR-03

Op 01-01-1970 vervalt de APK van deze aanhangwagen. En 12 jaar geleden heeft de huidige eigenaar het in bezit genomen. Dit voertuig is 15 jaar oud en is ongeveer 15 jaar geleden voor het eerst in Nederland toegelaten.

WS-29-SY

De motor van deze Brouwers M 400 4ls heeft de volgende eigenschappen. Er zijn cilinders aanwezig met een totale cilinderinhoud van cm3. Het vermogen van deze aanhangwagen bedraagt PK.

75-64-WU

De aanhangwagen is ongeveer 35 jaar geleden voor het eerst toegelaten en ook toen afgegeven in Nederland. De huidige eigenaar is ongeveer 12 jaar in het bezit van de aanhangwagen. De APK loopt tot 01-01-1970.

WV-PR-58

Deze Polar P1 met kenteken WV-PR-58 is een aanhangwagen in de uitvoering . De aanhangwagen heeft een huidige BPM-waarde van €,- en is momenteel WAM verzekerd geregistreerd. De aanhangwagen rijdt op N.v.t.. De laatst bekende kleur is N.v.t..

D-855-RL

7 Jaar geleden is deze bromfiets voor het eerst toegelaten. Rond die tijd is deze ook afgegeven in Nederland. De huidige APK loopt tot ongeveer 01-01-1970 en de huidige eigenaar heeft de bromfiets nu ongeveer 3 jaar in het bezit.

FD-715-H

Het ledig gewicht van van deze Kreidler K 54/42 D bedraagt 80 kg en het rijklaar gewicht is 80 kg. De toegestane maximale massa is onbekend kg en deze mag maximaal onbekend kg ongeremd trekken; geremd maximaal onbekend kg.

WL-63-NH

Deze Flamingo Tx171 met kenteken WL-63-NH is een aanhangwagen in de uitvoering . De aanhangwagen heeft een huidige BPM-waarde van €,- en is momenteel WAM verzekerd geregistreerd. De aanhangwagen rijdt op N.v.t.. De laatst bekende kleur is N.v.t..

WV-72-GP

Het ledig gewicht van van deze Saris Ps130 bedraagt 315 kg en het rijklaar gewicht is 315 kg. De toegestane maximale massa is 1350 kg en deze mag maximaal onbekend kg ongeremd trekken; geremd maximaal onbekend kg.

WL-DB-94

14 Jaar geleden is deze aanhangwagen voor het eerst toegelaten. Rond die tijd is deze ook afgegeven in Nederland. De huidige APK loopt tot ongeveer 01-01-1970 en de huidige eigenaar heeft de aanhangwagen nu ongeveer 14 jaar in het bezit.

WV-SX-65

Het ledig gewicht van van deze Atec Pb1 bedraagt 920 kg en het rijklaar gewicht is 920 kg. De toegestane maximale massa is 1300 kg en deze mag maximaal onbekend kg ongeremd trekken; geremd maximaal onbekend kg.

81-WR-35

Op 01-01-1970 vervalt de APK van deze aanhangwagen. En 3 jaar geleden heeft de huidige eigenaar het in bezit genomen. Dit voertuig is 30 jaar oud en is ongeveer 30 jaar geleden voor het eerst in Nederland toegelaten.

PX-35-YB

Het ledig gewicht van van deze Peugeot 309 Gl Profil S6 bedraagt 850 kg en het rijklaar gewicht is 850 kg. De toegestane maximale massa is 1290 kg en deze mag maximaal 425 kg ongeremd trekken; geremd maximaal 800 kg.

F-829-GD

Op 01-01-1970 vervalt de APK van deze bromfiets. En 4 jaar geleden heeft de huidige eigenaar het in bezit genomen. Dit voertuig is 4 jaar oud en is ongeveer 4 jaar geleden voor het eerst in Nederland toegelaten.

WB-ZH-58

Deze Adria 5004 met kenteken WB-ZH-58 is een aanhangwagen in de uitvoering . De aanhangwagen heeft een huidige BPM-waarde van €,- en is momenteel WAM verzekerd geregistreerd. De aanhangwagen rijdt op N.v.t.. De laatst bekende kleur is N.v.t..

WL-FT-55

Het ledig gewicht van van deze KIP Ks41 bedraagt 973 kg en het rijklaar gewicht is 973 kg. De toegestane maximale massa is 1300 kg en deze mag maximaal onbekend kg ongeremd trekken; geremd maximaal onbekend kg.

WF-94-FR

Op 01-01-1970 vervalt de APK van deze aanhangwagen. En 6 jaar geleden heeft de huidige eigenaar het in bezit genomen. Dit voertuig is 27 jaar oud en is ongeveer 27 jaar geleden voor het eerst in Nederland toegelaten.

PL-JB-12

Deze Peugeot 106 1.6 Rallye beschikt over een motor met de volgende eigenschappen: Er zijn 4 cilinders aanwezig met een totale cilinderinhoud van 1587 cm3. De personenauto heeft een vermogen van 74 PK.

WS-37-SP

Deze Anssems Ps beschikt over een motor met de volgende eigenschappen: Er zijn cilinders aanwezig met een totale cilinderinhoud van cm3. De aanhangwagen heeft een vermogen van PK.

55-XZH-3

De motor van deze Mercedes-Benz 190 D heeft de volgende eigenschappen. Er zijn 4 cilinders aanwezig met een totale cilinderinhoud van 1997 cm3. Het vermogen van deze personenauto bedraagt 53 PK.

WP-SH-10

De motor van deze Home-Car 466h heeft de volgende eigenschappen. Er zijn cilinders aanwezig met een totale cilinderinhoud van cm3. Het vermogen van deze aanhangwagen bedraagt PK.

WP-08-FJ

Deze Henra heeft cilinders. De totale cilinderinhoud is onbekend, evenals het brandstofverbruik en de gecombineerde CO2-uitstoot. De milieuclassificatie is Niet geregistreerd.

WT-36-KR

Het ledig gewicht van van deze LMC 490k bedraagt 1060 kg en het rijklaar gewicht is 1060 kg. De toegestane maximale massa is 1300 kg en deze mag maximaal onbekend kg ongeremd trekken; geremd maximaal onbekend kg.

5-XTZ-53

Het ledig gewicht van van deze Dacia Duster bedraagt 1177 kg en het rijklaar gewicht is 1177 kg. De toegestane maximale massa is 1752 kg en deze mag maximaal 635 kg ongeremd trekken; geremd maximaal 1400 kg.

WS-57-ZF

De aanhangwagen is ongeveer 19 jaar geleden voor het eerst toegelaten en ook toen afgegeven in Nederland. De huidige eigenaar is ongeveer 14 jaar in het bezit van de aanhangwagen. De APK loopt tot 01-01-1970.

06-FG-JP

De motor van deze Peugeot 406 heeft de volgende eigenschappen. Er zijn 4 cilinders aanwezig met een totale cilinderinhoud van 1997 cm3. Het vermogen van deze personenauto bedraagt 66 PK. De gecombineerde CO2-uitstoot is 154 gram/km.

MS-67-NY

De APK van deze Motorfiets met zijspan vervalt op 01-01-1970. En is 14 jaar geleden in het bezit gekomen van de huidige eigenaar. Deze Motorfiets met zijspan is 23 jaar oud en is 23 jaar geleden voor het eerst in Nederland toegelaten.

DK-347-G

Deze Piaggio Si met kenteken DK-347-G is een bromfiets in de uitvoering . De bromfiets rijdt op Benzine. De laatst bekende kleur is N.v.t.. De BPM-waarde van deze Piaggio Si bedraagt €,- en is momenteel WAM verzekerd geregistreerd.

36-KXJ-6

Deze Ford Mondeo met kenteken 36-KXJ-6 is een personenauto in de uitvoering . De personenauto rijdt op Benzine. De laatst bekende kleur is Zwart. De BPM-waarde van deze Ford Mondeo bedraagt €7358,- en is momenteel WAM verzekerd geregistreerd.

WF-SV-02

Deze aanhangwagen met het kenteken WF-SV-02 van het merk Anssems; model Psx2 in de uitvoering . De huidige BPM-waarde van deze aanhangwagen is €,- en het voertuig is WAM verzekerd geregistreerd. De aanhangwagen gebruikt N.v.t. als brandstof. Laatst bekende kleur: N.v.t..

49-WK-PN

Het ledig gewicht van van deze Humbaur Hgk 253017-19s50 bedraagt 1062 kg en het rijklaar gewicht is 1062 kg. De toegestane maximale massa is 2500 kg en deze mag maximaal onbekend kg ongeremd trekken; geremd maximaal onbekend kg.

D-544-HZ

Het ledig gewicht van van deze SYM Xs50qt-2 bedraagt 96 kg en het rijklaar gewicht is 96 kg. De toegestane maximale massa is 250 kg en deze mag maximaal onbekend kg ongeremd trekken; geremd maximaal onbekend kg.

86-HT-ST

Het ledig gewicht van van deze Renault Megane Scenic bedraagt 1225 kg en het rijklaar gewicht is 1225 kg. De toegestane maximale massa is 1800 kg en deze mag maximaal 660 kg ongeremd trekken; geremd maximaal 1300 kg.

27-DV-VH

De motor van deze Chrysler Grand Voyager heeft de volgende eigenschappen. Er zijn 4 cilinders aanwezig met een totale cilinderinhoud van 2499 cm3. Het vermogen van deze personenauto bedraagt 85 PK. De gecombineerde CO2-uitstoot is 228 gram/km.

F-981-NG

Deze Solex heeft cilinders. De totale cilinderinhoud is onbekend, evenals het brandstofverbruik en de gecombineerde CO2-uitstoot. De milieuclassificatie is Niet geregistreerd.

F-155-FS

Deze Peugeot Elystar met kenteken F-155-FS is een bromfiets in de uitvoering . De bromfiets heeft een huidige BPM-waarde van €,- en is momenteel WAM verzekerd geregistreerd. De bromfiets rijdt op Benzine. De laatst bekende kleur is N.v.t..

83-FBH-8

Het ledig gewicht van van deze Aprilia Pk bedraagt 90 kg en het rijklaar gewicht is 90 kg. De toegestane maximale massa is 277 kg en deze mag maximaal onbekend kg ongeremd trekken; geremd maximaal onbekend kg.

00-JPZ-6

De APK van deze personenauto vervalt op 08-08-2015. En is 8 jaar geleden in het bezit gekomen van de huidige eigenaar. Deze personenauto is 8 jaar oud en is 8 jaar geleden voor het eerst in Nederland toegelaten.

WN-VL-15

De motor van deze Hobby beschikt over de volgende eigenschappen: Er zijn cilinders aanwezig. De totale cilinderinhoud is . Ook de gegevens rondom het brandstofverbruik en de gecombineerde CO2-uitstoot kunnen wij u helaas niet verstrekken. De milieuclassificatie is Niet geregistreerd.

WP-43-NR

Deze aanhangwagen met het kenteken WP-43-NR van het merk Van Weel; model Vw 2700 in de uitvoering . De huidige BPM-waarde van deze aanhangwagen is €,- en het voertuig is WAM verzekerd geregistreerd. De aanhangwagen gebruikt N.v.t. als brandstof. Laatst bekende kleur: N.v.t..

DK-451-D

Het ledig gewicht van van deze Puch Maxi 25 bedraagt 46 kg en het rijklaar gewicht is 46 kg. De toegestane maximale massa is onbekend kg en deze mag maximaal onbekend kg ongeremd trekken; geremd maximaal onbekend kg.

F-458-SJ

Deze bromfiets met het kenteken F-458-SJ van het merk Peugeot; model Kisbee in de uitvoering . De huidige BPM-waarde van deze bromfiets is €,- en het voertuig is WAM verzekerd geregistreerd. Het aantal zitplaatsen is 2. De bromfiets gebruikt Benzine als brandstof. Laatst bekende kleur: N.v.t..

GH-648-L

Het ledig gewicht van van deze Ford B-Max bedraagt 1179 kg en het rijklaar gewicht is 1179 kg. De toegestane maximale massa is 1760 kg en deze mag maximaal 635 kg ongeremd trekken; geremd maximaal 750 kg.

WN-23-XN

22 Jaar geleden is deze aanhangwagen voor het eerst toegelaten. Rond die tijd is deze ook afgegeven in Nederland. De huidige APK loopt tot ongeveer 01-01-1970 en de huidige eigenaar heeft de aanhangwagen nu ongeveer 15 jaar in het bezit.

82-DLS-5

Deze bromfiets met het kenteken 82-DLS-5 van het merk Tomos; model A35-Hda in de uitvoering . De huidige BPM-waarde van deze bromfiets is €,- en het voertuig is WAM verzekerd geregistreerd. De bromfiets gebruikt Benzine als brandstof. Laatst bekende kleur: N.v.t..

LJ-BS-26

Het ledig gewicht van van deze Suzuki Swift 1.3 Gx Automatic bedraagt 800 kg en het rijklaar gewicht is 800 kg. De toegestane maximale massa is 1250 kg en deze mag maximaal 385 kg ongeremd trekken; geremd maximaal 800 kg.

54-WF-KZ

Deze Anssems Bsx2 beschikt over een motor met de volgende eigenschappen: Er zijn cilinders aanwezig met een totale cilinderinhoud van cm3. De aanhangwagen heeft een vermogen van PK.

2-ZGK-32

Het ledig gewicht van van deze Suzuki Alto bedraagt 830 kg en het rijklaar gewicht is 830 kg. De toegestane maximale massa is 1250 kg en deze mag maximaal 100 kg ongeremd trekken; geremd maximaal 200 kg.

17-93-WS

Deze Damco D-K 1301 met kenteken 17-93-WS is een aanhangwagen in de uitvoering . De aanhangwagen heeft een huidige BPM-waarde van €,- en is momenteel WAM verzekerd geregistreerd. De aanhangwagen rijdt op N.v.t.. De laatst bekende kleur is N.v.t..

WN-NX-63

13 Jaar geleden is deze aanhangwagen voor het eerst toegelaten. Rond die tijd is deze ook afgegeven in Nederland. De huidige APK loopt tot ongeveer 01-01-1970 en de huidige eigenaar heeft de aanhangwagen nu ongeveer 4 jaar in het bezit.

WV-04-RD

Deze Saris Pkc beschikt over een motor met de volgende eigenschappen: Er zijn cilinders aanwezig met een totale cilinderinhoud van cm3. De aanhangwagen heeft een vermogen van PK.

FK-885-Z

De bromfiets is ongeveer 10 jaar geleden voor het eerst toegelaten en ook toen afgegeven in Nederland. De huidige eigenaar is ongeveer 4 jaar in het bezit van de bromfiets. De APK loopt tot 01-01-1970.

WH-ZH-40

Het ledig gewicht van van deze Home-Car 466h bedraagt 985 kg en het rijklaar gewicht is 985 kg. De toegestane maximale massa is 1300 kg en deze mag maximaal onbekend kg ongeremd trekken; geremd maximaal onbekend kg.

58-FTD-7

Deze bromfiets met het kenteken 58-FTD-7 van het merk Honda; model Ado 4 in de uitvoering . De huidige BPM-waarde van deze bromfiets is €,- en het voertuig is WAM verzekerd geregistreerd. De bromfiets gebruikt Benzine als brandstof. Laatst bekende kleur: N.v.t..

LN-35-PP

Deze personenauto van het merk Mazda met kenteken LN-35-PP is in de uitvoering . De personenauto rijdt op Benzine. De BPM-waarde van deze Mazda 323 Hatchback 1.5 bedraagt €,-. is momenteel WAM verzekerd geregistreerd. De laatst bekende kleur is Bruin.

WJ-TT-16

Deze aanhangwagen met het kenteken WJ-TT-16 van het merk Witteveen; model R2430 in de uitvoering . De huidige BPM-waarde van deze aanhangwagen is €,- en het voertuig is WAM verzekerd geregistreerd. De aanhangwagen gebruikt N.v.t. als brandstof. Laatst bekende kleur: N.v.t..

WT-RS-95

De aanhangwagen is ongeveer 11 jaar geleden voor het eerst toegelaten en ook toen afgegeven in Nederland. De huidige eigenaar is ongeveer 7 jaar in het bezit van de aanhangwagen. De APK loopt tot 01-01-1970.

WT-FV-78

11 Jaar geleden is deze aanhangwagen voor het eerst toegelaten. Rond die tijd is deze ook afgegeven in Nederland. De huidige APK loopt tot ongeveer 01-01-1970 en de huidige eigenaar heeft de aanhangwagen nu ongeveer 11 jaar in het bezit.

2-ZDJ-82

Deze personenauto van het merk Skoda met kenteken 2-ZDJ-82 is in de uitvoering . De personenauto rijdt op Diesel en heeft 5zitplaatsen. De BPM-waarde van deze Skoda Octavia bedraagt €1093,-. is momenteel WAM verzekerd geregistreerd. De laatst bekende kleur is Zwart.

WP-RZ-10

Deze aanhangwagen met het kenteken WP-RZ-10 van het merk Hobby; model 30 in de uitvoering . De huidige BPM-waarde van deze aanhangwagen is €,- en het voertuig is WAM verzekerd geregistreerd. De aanhangwagen gebruikt N.v.t. als brandstof. Laatst bekende kleur: N.v.t..

67-35-VB

Het ledig gewicht van van deze Jeep C J-7 Renegade bedraagt 1460 kg en het rijklaar gewicht is 1460 kg. De toegestane maximale massa is 1701 kg en deze mag maximaal onbekend kg ongeremd trekken; geremd maximaal onbekend kg.

64-DJG-8

Deze Piaggio C38 beschikt over een motor met de volgende eigenschappen: Er zijn 1 cilinders aanwezig met een totale cilinderinhoud van 49 cm3. De bromfiets heeft een vermogen van PK.

2-ZJG-63

De APK van deze personenauto vervalt op 25-02-2019. En is 2 jaar geleden in het bezit gekomen van de huidige eigenaar. Deze personenauto is 2 jaar oud en is 2 jaar geleden voor het eerst in Nederland toegelaten.

WS-VJ-94

Het ledig gewicht van van deze Fendt 150 bedraagt 1310 kg en het rijklaar gewicht is 1310 kg. De toegestane maximale massa is 1600 kg en deze mag maximaal onbekend kg ongeremd trekken; geremd maximaal onbekend kg.

WB-81-LH

Deze Buerstner 3905 met kenteken WB-81-LH is een aanhangwagen in de uitvoering . De aanhangwagen heeft een huidige BPM-waarde van €,- en is momenteel WAM verzekerd geregistreerd. De aanhangwagen rijdt op N.v.t.. De laatst bekende kleur is N.v.t..

WN-PS-76

De motor van deze Pega beschikt over de volgende eigenschappen: Er zijn cilinders aanwezig. De totale cilinderinhoud is . Ook de gegevens rondom het brandstofverbruik en de gecombineerde CO2-uitstoot kunnen wij u helaas niet verstrekken. De milieuclassificatie is Niet geregistreerd.

FF-061-L

De motor van deze Solex 2200 heeft de volgende eigenschappen. Er zijn cilinders aanwezig met een totale cilinderinhoud van 49 cm3. Het vermogen van deze bromfiets bedraagt PK.

WD-BT-18

Op 01-01-1970 vervalt de APK van deze aanhangwagen. En 14 jaar geleden heeft de huidige eigenaar het in bezit genomen. Dit voertuig is 16 jaar oud en is ongeveer 16 jaar geleden voor het eerst in Nederland toegelaten.

WR-56-34

Deze Pijnappel P T A 1200 beschikt over een motor met de volgende eigenschappen: Er zijn cilinders aanwezig met een totale cilinderinhoud van cm3. De aanhangwagen heeft een vermogen van PK.

39-WF-HP

De motor van deze Anssems beschikt over de volgende eigenschappen: Er zijn cilinders aanwezig. De totale cilinderinhoud is . Ook de gegevens rondom het brandstofverbruik en de gecombineerde CO2-uitstoot kunnen wij u helaas niet verstrekken. De milieuclassificatie is Niet geregistreerd.

D-954-NG

De motor van deze Kymco Agility 50 heeft de volgende eigenschappen. Er zijn 1 cilinders aanwezig met een totale cilinderinhoud van 49 cm3. Het vermogen van deze bromfiets bedraagt PK.

WL-BV-05

14 Jaar geleden is deze aanhangwagen voor het eerst toegelaten. Rond die tijd is deze ook afgegeven in Nederland. De huidige APK loopt tot ongeveer 01-01-1970 en de huidige eigenaar heeft de aanhangwagen nu ongeveer 14 jaar in het bezit.

WR-80-GZ

Op 01-01-1970 vervalt de APK van deze aanhangwagen. En 10 jaar geleden heeft de huidige eigenaar het in bezit genomen. Dit voertuig is 21 jaar oud en is ongeveer 21 jaar geleden voor het eerst in Nederland toegelaten.

67-GZ-RP

De APK van deze personenauto vervalt op 05-05-2015. En is 2 jaar geleden in het bezit gekomen van de huidige eigenaar. Deze personenauto is 16 jaar oud en is 16 jaar geleden voor het eerst in Nederland toegelaten.

03-NJB-6

Het ledig gewicht van van deze Renault Megane bedraagt 1240 kg en het rijklaar gewicht is 1240 kg. De toegestane maximale massa is 1825 kg en deze mag maximaal 670 kg ongeremd trekken; geremd maximaal 1300 kg.

23-WK-DV

Het ledig gewicht van van deze Fendt Caravan Brillant 650 bedraagt 2011 kg en het rijklaar gewicht is 2011 kg. De toegestane maximale massa is 2500 kg en deze mag maximaal onbekend kg ongeremd trekken; geremd maximaal onbekend kg.

46-FTV-8

De APK van deze bromfiets vervalt op 01-01-1970. En is 7 jaar geleden in het bezit gekomen van de huidige eigenaar. Deze bromfiets is 11 jaar oud en is 11 jaar geleden voor het eerst in Nederland toegelaten.

WP-FF-76

Deze aanhangwagen met het kenteken WP-FF-76 van het merk Fendt; model 130 in de uitvoering . De huidige BPM-waarde van deze aanhangwagen is €,- en het voertuig is WAM verzekerd geregistreerd. De aanhangwagen gebruikt N.v.t. als brandstof. Laatst bekende kleur: N.v.t..

WH-93-40

Het ledig gewicht van van deze Equipe 300 Sp bedraagt 534 kg en het rijklaar gewicht is 534 kg. De toegestane maximale massa is 2000 kg en deze mag maximaal onbekend kg ongeremd trekken; geremd maximaal onbekend kg.

DN-152-N

De bromfiets is ongeveer 11 jaar geleden voor het eerst toegelaten en ook toen afgegeven in Nederland. De huidige eigenaar is ongeveer 9 jaar in het bezit van de bromfiets. De APK loopt tot 01-01-1970.

WJ-PB-97

Het ledig gewicht van van deze Anssems Bsx2 bedraagt 365 kg en het rijklaar gewicht is 365 kg. De toegestane maximale massa is 2000 kg en deze mag maximaal onbekend kg ongeremd trekken; geremd maximaal onbekend kg.

WS-56-LV

Het ledig gewicht van van deze Dethleffs Rg4 bedraagt 950 kg en het rijklaar gewicht is 950 kg. De toegestane maximale massa is 1200 kg en deze mag maximaal onbekend kg ongeremd trekken; geremd maximaal onbekend kg.

DK-289-V

De bromfiets is ongeveer 11 jaar geleden voor het eerst toegelaten en ook toen afgegeven in Nederland. De huidige eigenaar is ongeveer 11 jaar in het bezit van de bromfiets. De APK loopt tot 01-01-1970.

6-TST-50

De personenauto is ongeveer 3 jaar geleden voor het eerst toegelaten en ook toen afgegeven in Nederland. De huidige eigenaar is ongeveer 3 jaar in het bezit van de personenauto. De APK loopt tot 30-04-2018.

WR-84-YK

Deze Delta Caravans heeft cilinders. De totale cilinderinhoud is onbekend, evenals het brandstofverbruik en de gecombineerde CO2-uitstoot. De milieuclassificatie is Niet geregistreerd.

WR-31-VB

Deze Fendt heeft cilinders. De totale cilinderinhoud is onbekend, evenals het brandstofverbruik en de gecombineerde CO2-uitstoot. De milieuclassificatie is Niet geregistreerd.

WS-22-ZG

De motor van deze Westfalia 112851 heeft de volgende eigenschappen. Er zijn cilinders aanwezig met een totale cilinderinhoud van cm3. Het vermogen van deze aanhangwagen bedraagt PK.

WJ-93-TZ

Het ledig gewicht van van deze Hapert R 13 bedraagt 236 kg en het rijklaar gewicht is 236 kg. De toegestane maximale massa is 1300 kg en deze mag maximaal onbekend kg ongeremd trekken; geremd maximaal onbekend kg.

46-WJ-DB

Het ledig gewicht van van deze Hapert R.... bedraagt 295 kg en het rijklaar gewicht is 295 kg. De toegestane maximale massa is 1350 kg en deze mag maximaal onbekend kg ongeremd trekken; geremd maximaal onbekend kg.

WT-17-LY

Deze Hobby 10 met kenteken WT-17-LY is een aanhangwagen in de uitvoering . De aanhangwagen heeft een huidige BPM-waarde van €,- en is momenteel WAM verzekerd geregistreerd. De aanhangwagen rijdt op N.v.t.. De laatst bekende kleur is N.v.t..

10-WL-NR

Deze Middenasaanhangwagen met het kenteken 10-WL-NR van het merk Saris; model C2000 in de uitvoering . De huidige BPM-waarde van deze Middenasaanhangwagen is €,- en het voertuig is WAM verzekerd geregistreerd. De Middenasaanhangwagen gebruikt N.v.t. als brandstof. Laatst bekende kleur: N.v.t..

GG-188-G

Op 01-10-2019 vervalt de APK van deze personenauto. En 2 jaar geleden heeft de huidige eigenaar het in bezit genomen. Dit voertuig is 2 jaar oud en is ongeveer 2 jaar geleden voor het eerst in Nederland toegelaten.

WR-ZT-30

De APK van deze aanhangwagen vervalt op 01-01-1970. En is 2 jaar geleden in het bezit gekomen van de huidige eigenaar. Deze aanhangwagen is 12 jaar oud en is 12 jaar geleden voor het eerst in Nederland toegelaten.

64-JZ-HR

Deze Citroen C8 met kenteken 64-JZ-HR is een personenauto in de uitvoering 2.2 16V (7PL). De personenauto rijdt op Benzine. De laatst bekende kleur is Grijs. De BPM-waarde van deze Citroen C8 bedraagt €9427,- en is momenteel WAM verzekerd geregistreerd.

DN-116-R

Op 01-01-1970 vervalt de APK van deze bromfiets. En 10 jaar geleden heeft de huidige eigenaar het in bezit genomen. Dit voertuig is 11 jaar oud en is ongeveer 11 jaar geleden voor het eerst in Nederland toegelaten.

GF-142-G

Het ledig gewicht van van deze Dacia Logan bedraagt 1013 kg en het rijklaar gewicht is 1013 kg. De toegestane maximale massa is 1620 kg en deze mag maximaal 555 kg ongeremd trekken; geremd maximaal 1150 kg.

96-89-WT

Het ledig gewicht van van deze Hobby 580 bedraagt 974 kg en het rijklaar gewicht is 974 kg. De toegestane maximale massa is 1500 kg en deze mag maximaal onbekend kg ongeremd trekken; geremd maximaal onbekend kg.

40-61-SX

Deze personenauto met het kenteken 40-61-SX van het merk Ford; model A in de uitvoering . De huidige BPM-waarde van deze personenauto is €,- en het voertuig is WAM verzekerd geregistreerd. De personenauto gebruikt Benzine als brandstof. Laatst bekende kleur: Grijs.

WD-VG-27

Het ledig gewicht van van deze Tabbert 214492 bedraagt 1094 kg en het rijklaar gewicht is 1094 kg. De toegestane maximale massa is 1300 kg en deze mag maximaal onbekend kg ongeremd trekken; geremd maximaal onbekend kg.

4-ZHG-11

De motor van deze Seat Ibiza heeft de volgende eigenschappen. Er zijn 4 cilinders aanwezig met een totale cilinderinhoud van 1197 cm3. Het vermogen van deze personenauto bedraagt 63 PK. De gecombineerde CO2-uitstoot is 113 gram/km.

9-TRV-17

Deze Seat heeft 4 cilinders. Deze auto rijd 1 op 13,2. De milieuclassificatie is Euro 5.

WF-46-PY

De aanhangwagen is ongeveer 27 jaar geleden voor het eerst toegelaten en ook toen afgegeven in Nederland. De huidige eigenaar is ongeveer 9 jaar in het bezit van de aanhangwagen. De APK loopt tot 01-01-1970.

D-159-GZ

Deze Kymco Sento met kenteken D-159-GZ is een bromfiets in de uitvoering . De bromfiets heeft een huidige BPM-waarde van €,- en is momenteel WAM verzekerd geregistreerd. Het aantal zitplaatsen is 2. De bromfiets rijdt op Benzine. De laatst bekende kleur is N.v.t..

3-ZRR-77

Het ledig gewicht van van deze Tesla Motors Model S bedraagt 2025 kg en het rijklaar gewicht is 2025 kg. De toegestane maximale massa is 2590 kg en deze mag maximaal onbekend kg ongeremd trekken; geremd maximaal onbekend kg.

28-WJ-BG

5 Jaar geleden is deze aanhangwagen voor het eerst toegelaten. Rond die tijd is deze ook afgegeven in Nederland. De huidige APK loopt tot ongeveer 01-01-1970 en de huidige eigenaar heeft de aanhangwagen nu ongeveer 5 jaar in het bezit.

WS-SB-42

Deze Hapert heeft cilinders. De totale cilinderinhoud is onbekend, evenals het brandstofverbruik en de gecombineerde CO2-uitstoot. De milieuclassificatie is Niet geregistreerd.

3-TJZ-72

Deze KIA Picanto met kenteken 3-TJZ-72 is een personenauto in de uitvoering . De personenauto rijdt op Benzine. De laatst bekende kleur is Wit. De BPM-waarde van deze KIA Picanto bedraagt €735,- en is momenteel WAM verzekerd geregistreerd.

DH-395-F

Het ledig gewicht van van deze Kymco People S bedraagt 108 kg en het rijklaar gewicht is 108 kg. De toegestane maximale massa is 273 kg en deze mag maximaal onbekend kg ongeremd trekken; geremd maximaal onbekend kg.

WT-54-NR

Deze Hapert K met kenteken WT-54-NR is een aanhangwagen in de uitvoering . De aanhangwagen rijdt op N.v.t.. Daarnaast kan deze aanhangwagen ook omschakelen naar N.v.t.. De laatst bekende kleur is N.v.t.. De BPM-waarde van deze Hapert K bedraagt €,- en is momenteel WAM verzekerd geregistreerd.

92-WG-54

Deze Constructam 430 met kenteken 92-WG-54 is een aanhangwagen in de uitvoering . De aanhangwagen rijdt op N.v.t.. Daarnaast kan deze aanhangwagen ook omschakelen naar N.v.t.. De laatst bekende kleur is N.v.t.. De BPM-waarde van deze Constructam 430 bedraagt €,- en is momenteel WAM verzekerd geregistreerd.

FZ-772-P

De APK van deze bromfiets vervalt op 01-01-1970. En is 9 jaar geleden in het bezit gekomen van de huidige eigenaar. Deze bromfiets is 9 jaar oud en is 9 jaar geleden voor het eerst in Nederland toegelaten.

GB-830-L

De APK van deze personenauto vervalt op 16-04-2019. En is 2 jaar geleden in het bezit gekomen van de huidige eigenaar. Deze personenauto is 2 jaar oud en is 2 jaar geleden voor het eerst in Nederland toegelaten.

33-DZK-7

De APK van deze bromfiets vervalt op 01-01-1970. En is 4 jaar geleden in het bezit gekomen van de huidige eigenaar. Deze bromfiets is 11 jaar oud en is 11 jaar geleden voor het eerst in Nederland toegelaten.

05-WN-HF

De Middenasaanhangwagen is ongeveer 2 jaar geleden voor het eerst toegelaten en ook toen afgegeven in Nederland. De huidige eigenaar is ongeveer 2 jaar in het bezit van de Middenasaanhangwagen. De APK loopt tot 01-01-1970.

D-391-ZZ

Het ledig gewicht van van deze Benzhou Iva Lux50 bedraagt 84 kg en het rijklaar gewicht is 84 kg. De toegestane maximale massa is 238 kg en deze mag maximaal onbekend kg ongeremd trekken; geremd maximaal onbekend kg.

D-192-LP

De bromfiets is ongeveer 6 jaar geleden voor het eerst toegelaten en ook toen afgegeven in Nederland. De huidige eigenaar is ongeveer 3 jaar in het bezit van de bromfiets. De APK loopt tot 01-01-1970.

DV-LL-57

Deze Toyota Starlet 1.3 U9 met kenteken DV-LL-57 is een personenauto in de uitvoering . De personenauto heeft een huidige BPM-waarde van €,- en is momenteel WAM verzekerd geregistreerd. De personenauto rijdt op Benzine. De laatst bekende kleur is Rood.

AL-45-63

Deze Ford heeft 8 cilinders. De totale cilinderinhoud is onbekend, evenals het brandstofverbruik en de gecombineerde CO2-uitstoot. De milieuclassificatie is Niet geregistreerd.

GX-511-F

De APK van deze personenauto vervalt op 09-09-2018. En is 2 jaar geleden in het bezit gekomen van de huidige eigenaar. Deze personenauto is 2 jaar oud en is 2 jaar geleden voor het eerst in Nederland toegelaten.

WT-23-RK

Het ledig gewicht van van deze Hapert D bedraagt 600 kg en het rijklaar gewicht is 600 kg. De toegestane maximale massa is 2700 kg en deze mag maximaal onbekend kg ongeremd trekken; geremd maximaal onbekend kg.

D-598-ZZ

Deze SYM Metry met kenteken D-598-ZZ is een bromfiets in de uitvoering . De bromfiets heeft een huidige BPM-waarde van €,- en is momenteel WAM verzekerd geregistreerd. Het aantal zitplaatsen is 1. De bromfiets rijdt op Elektriciteit. De laatst bekende kleur is N.v.t..

86-YB-97

Deze Mercedes-Benz heeft 4 cilinders. De totale cilinderinhoud is onbekend, evenals het brandstofverbruik en de gecombineerde CO2-uitstoot. De milieuclassificatie is Niet geregistreerd.

WJ-76-SF

De motor van deze KIP Kk-32ek heeft de volgende eigenschappen. Er zijn cilinders aanwezig met een totale cilinderinhoud van cm3. Het vermogen van deze aanhangwagen bedraagt PK.

73-WT-69

Deze Sprite Musketeer met kenteken 73-WT-69 is een aanhangwagen in de uitvoering . De aanhangwagen rijdt op N.v.t.. Daarnaast kan deze aanhangwagen ook omschakelen naar N.v.t.. De laatst bekende kleur is N.v.t.. De BPM-waarde van deze Sprite Musketeer bedraagt €,- en is momenteel WAM verzekerd geregistreerd.

WR-18-JX

Deze Hapert K met kenteken WR-18-JX is een aanhangwagen in de uitvoering . De aanhangwagen rijdt op N.v.t.. Daarnaast kan deze aanhangwagen ook omschakelen naar N.v.t.. De laatst bekende kleur is N.v.t.. De BPM-waarde van deze Hapert K bedraagt €,- en is momenteel WAM verzekerd geregistreerd.

GD-556-T

Het ledig gewicht van van deze Ford Focus bedraagt 1216 kg en het rijklaar gewicht is 1216 kg. De toegestane maximale massa is 1900 kg en deze mag maximaal 655 kg ongeremd trekken; geremd maximaal 1200 kg.

80-WL-FL

Het ledig gewicht van van deze The Explorer Group Ltd Xplore 304 bedraagt 887 kg en het rijklaar gewicht is 887 kg. De toegestane maximale massa is 1350 kg en deze mag maximaal onbekend kg ongeremd trekken; geremd maximaal onbekend kg.

XX-FR-22

Deze BMW 3er Reihe met kenteken XX-FR-22 is een personenauto in de uitvoering 318I SEDAN. De personenauto rijdt op Benzine. De laatst bekende kleur is Blauw. De BPM-waarde van deze BMW 3er Reihe bedraagt €7854,- en is momenteel WAM verzekerd geregistreerd.

WL-HN-50

Op 01-01-1970 vervalt de APK van deze aanhangwagen. En 5 jaar geleden heeft de huidige eigenaar het in bezit genomen. Dit voertuig is 13 jaar oud en is ongeveer 13 jaar geleden voor het eerst in Nederland toegelaten.

WJ-PV-16

14 Jaar geleden is deze aanhangwagen voor het eerst toegelaten. Rond die tijd is deze ook afgegeven in Nederland. De huidige APK loopt tot ongeveer 01-01-1970 en de huidige eigenaar heeft de aanhangwagen nu ongeveer 14 jaar in het bezit.

92-JTF-7

Deze Toyota Auris met kenteken 92-JTF-7 is een personenauto in de uitvoering . De personenauto rijdt op Diesel. De laatst bekende kleur is Grijs. De BPM-waarde van deze Toyota Auris bedraagt €6859,- en is momenteel WAM verzekerd geregistreerd.

D-837-GP

De motor van deze Generic Cracker 50 heeft de volgende eigenschappen. Er zijn 1 cilinders aanwezig met een totale cilinderinhoud van 49 cm3. Het vermogen van deze bromfiets bedraagt PK.

1-XXR-30

2 Jaar geleden is deze personenauto voor het eerst toegelaten. Rond die tijd is deze ook afgegeven in Nederland. De huidige APK loopt tot ongeveer 02-01-2019 en de huidige eigenaar heeft de personenauto nu ongeveer 2 jaar in het bezit.

D-118-DV

Op 01-01-1970 vervalt de APK van deze bromfiets. En 3 jaar geleden heeft de huidige eigenaar het in bezit genomen. Dit voertuig is 8 jaar oud en is ongeveer 8 jaar geleden voor het eerst in Nederland toegelaten.

24-WD-05

Deze aanhangwagen met het kenteken 24-WD-05 van het merk Witteveen; model R 2030 in de uitvoering . De huidige BPM-waarde van deze aanhangwagen is €,- en het voertuig is WAM verzekerd geregistreerd. De aanhangwagen gebruikt N.v.t. als brandstof. Laatst bekende kleur: N.v.t..

WD-FP-11

Het ledig gewicht van van deze Adria 5105 bedraagt 920 kg en het rijklaar gewicht is 920 kg. De toegestane maximale massa is 1300 kg en deze mag maximaal onbekend kg ongeremd trekken; geremd maximaal onbekend kg.

AM-74-15

Deze Riley heeft 4 cilinders. De totale cilinderinhoud is onbekend, evenals het brandstofverbruik en de gecombineerde CO2-uitstoot. De milieuclassificatie is Niet geregistreerd.

D-367-BJ

Deze Piaggio C38 met kenteken D-367-BJ is een bromfiets in de uitvoering . De bromfiets heeft een huidige BPM-waarde van €,- en is momenteel WAM verzekerd geregistreerd. De bromfiets rijdt op Benzine. De laatst bekende kleur is N.v.t..

07-WG-XN

De motor van deze Hapert Ha-Ta-Pl heeft de volgende eigenschappen. Er zijn cilinders aanwezig met een totale cilinderinhoud van cm3. Het vermogen van deze aanhangwagen bedraagt PK.

D-151-XG

Deze bromfiets van het merk Piaggio met kenteken D-151-XG is in de uitvoering . De bromfiets rijdt op Benzine en heeft 2zitplaatsen. De BPM-waarde van deze Piaggio C25 bedraagt €,-. is momenteel WAM verzekerd geregistreerd. De laatst bekende kleur is N.v.t..

WR-06-LH

Deze Solide V 2000 beschikt over een motor met de volgende eigenschappen: Er zijn cilinders aanwezig met een totale cilinderinhoud van cm3. De aanhangwagen heeft een vermogen van PK.

DH-12-28

Het ledig gewicht van van deze Austin 3000 bedraagt 1080 kg en het rijklaar gewicht is 1080 kg. De toegestane maximale massa is onbekend kg en deze mag maximaal onbekend kg ongeremd trekken; geremd maximaal onbekend kg.

F-240-DZ

6 Jaar geleden is deze bromfiets voor het eerst toegelaten. Rond die tijd is deze ook afgegeven in Nederland. De huidige APK loopt tot ongeveer 01-01-1970 en de huidige eigenaar heeft de bromfiets nu ongeveer 5 jaar in het bezit.

F-821-ST

De APK van deze bromfiets vervalt op 01-01-1970. En is 3 jaar geleden in het bezit gekomen van de huidige eigenaar. Deze bromfiets is 3 jaar oud en is 3 jaar geleden voor het eerst in Nederland toegelaten.

WT-65-ZF

Deze Pega Zb1350 520 met kenteken WT-65-ZF is een aanhangwagen in de uitvoering . De aanhangwagen heeft een huidige BPM-waarde van €,- en is momenteel WAM verzekerd geregistreerd. De aanhangwagen rijdt op N.v.t.. De laatst bekende kleur is N.v.t..

HB-TT-02

Deze personenauto van het merk Mercedes-Benz met kenteken HB-TT-02 is in de uitvoering . De personenauto rijdt op Diesel. De BPM-waarde van deze Mercedes-Benz E 200 Diesel Sedan Oxykat bedraagt €9425,-. is momenteel WAM verzekerd geregistreerd. De laatst bekende kleur is Zwart.

1-TTD-21

De APK van deze personenauto vervalt op 23-05-2018. En is 3 jaar geleden in het bezit gekomen van de huidige eigenaar. Deze personenauto is 3 jaar oud en is 3 jaar geleden voor het eerst in Nederland toegelaten.

GR-754-H

Deze Peugeot 308 beschikt over een motor met de volgende eigenschappen: Er zijn 3 cilinders aanwezig met een totale cilinderinhoud van 1199 cm3. De personenauto heeft een vermogen van 81 PK. Het gemiddelde verbruik bedraagt ongeveer 4.2 liter op 100 kilometer. Dat is ongeveer 23,8 kilometer per liter. Het verbruik binnen de stad komt gemiddeld uit op 5.3 liter per 100 km, en op buitenwegen ongeveer 3.5 liter per 100 km. De gecombineerde CO2-uitstoot bedraagt 99 gram/km.

2-XPV-32

Het ledig gewicht van van deze Fiat 500 bedraagt 915 kg en het rijklaar gewicht is 915 kg. De toegestane maximale massa is 1380 kg en deze mag maximaal 400 kg ongeremd trekken; geremd maximaal 800 kg.

42-NK-GF

De personenauto is ongeveer 14 jaar geleden voor het eerst toegelaten en ook toen afgegeven in Nederland. De huidige eigenaar is ongeveer 2 jaar in het bezit van de personenauto. De APK loopt tot 10-06-2015.

WT-65-ZP

De APK van deze aanhangwagen vervalt op 01-01-1970. En is 10 jaar geleden in het bezit gekomen van de huidige eigenaar. Deze aanhangwagen is 19 jaar oud en is 19 jaar geleden voor het eerst in Nederland toegelaten.

WX-BP-83

De aanhangwagen is ongeveer 10 jaar geleden voor het eerst toegelaten en ook toen afgegeven in Nederland. De huidige eigenaar is ongeveer 8 jaar in het bezit van de aanhangwagen. De APK loopt tot 01-01-1970.

09-WH-DH

6 Jaar geleden is deze aanhangwagen voor het eerst toegelaten. Rond die tijd is deze ook afgegeven in Nederland. De huidige APK loopt tot ongeveer 01-01-1970 en de huidige eigenaar heeft de aanhangwagen nu ongeveer 6 jaar in het bezit.

WR-PD-89

Deze aanhangwagen van het merk Haverkate met kenteken WR-PD-89 is in de uitvoering . De aanhangwagen rijdt op N.v.t.. Daarnaast kan deze aanhangwagen ook omschakelen naar N.v.t.. De BPM-waarde van deze Haverkate Ha bedraagt €,-. is momenteel WAM verzekerd geregistreerd. De laatst bekende kleur is N.v.t..

57-WJ-JT

Het ledig gewicht van van deze Fendt Caravan Topas Xxx bedraagt 1414 kg en het rijklaar gewicht is 1414 kg. De toegestane maximale massa is 1700 kg en deze mag maximaal onbekend kg ongeremd trekken; geremd maximaal onbekend kg.

WL-VZ-66

Deze Hobby 30 beschikt over een motor met de volgende eigenschappen: Er zijn cilinders aanwezig met een totale cilinderinhoud van cm3. De aanhangwagen heeft een vermogen van PK.

63-WK-DJ

Het ledig gewicht van van deze Haverkate Ha 3200 bedraagt 2190 kg en het rijklaar gewicht is 2190 kg. De toegestane maximale massa is 3200 kg en deze mag maximaal onbekend kg ongeremd trekken; geremd maximaal onbekend kg.

FL-111-D

Deze Zhongneng Zn50qt-E.25 beschikt over een motor met de volgende eigenschappen: Er zijn 1 cilinders aanwezig met een totale cilinderinhoud van 50 cm3. De bromfiets heeft een vermogen van PK.

9-ZTJ-65

Op 25-03-2019 vervalt de APK van deze personenauto. En 2 jaar geleden heeft de huidige eigenaar het in bezit genomen. Dit voertuig is 2 jaar oud en is ongeveer 2 jaar geleden voor het eerst in Nederland toegelaten.

WT-FT-40

Het ledig gewicht van van deze Rior Hr-500 bedraagt 810 kg en het rijklaar gewicht is 810 kg. De toegestane maximale massa is 1300 kg en deze mag maximaal onbekend kg ongeremd trekken; geremd maximaal onbekend kg.

20-WH-KK

Het ledig gewicht van van deze Fendt 150 bedraagt 1120 kg en het rijklaar gewicht is 1120 kg. De toegestane maximale massa is 1500 kg en deze mag maximaal onbekend kg ongeremd trekken; geremd maximaal onbekend kg.

WB-XP-74

Deze Hapert Al met kenteken WB-XP-74 is een aanhangwagen in de uitvoering . De aanhangwagen rijdt op N.v.t.. Daarnaast kan deze aanhangwagen ook omschakelen naar N.v.t.. De laatst bekende kleur is N.v.t.. De BPM-waarde van deze Hapert Al bedraagt €,- en is momenteel WAM verzekerd geregistreerd.

BR-BR-58

Het ledig gewicht van van deze Mercedes-Benz 970.05/atego 1228 bedraagt 7040 kg en het rijklaar gewicht is 7040 kg. De toegestane maximale massa is 11990 kg en deze mag maximaal onbekend kg ongeremd trekken; geremd maximaal onbekend kg.

WR-TT-87

De aanhangwagen is ongeveer 12 jaar geleden voor het eerst toegelaten en ook toen afgegeven in Nederland. De huidige eigenaar is ongeveer 2 jaar in het bezit van de aanhangwagen. De APK loopt tot 01-01-1970.

26-WD-DL

Deze Pega Sh1350 beschikt over een motor met de volgende eigenschappen: Er zijn cilinders aanwezig met een totale cilinderinhoud van cm3. De aanhangwagen heeft een vermogen van PK.

01-WG-JL

Het ledig gewicht van van deze Eduard Pl2720 bedraagt 460 kg en het rijklaar gewicht is 460 kg. De toegestane maximale massa is 2000 kg en deze mag maximaal onbekend kg ongeremd trekken; geremd maximaal onbekend kg.

D-816-TJ

Het ledig gewicht van van deze Baotian Bt49qt-20b2 bedraagt 97 kg en het rijklaar gewicht is 97 kg. De toegestane maximale massa is 251 kg en deze mag maximaal onbekend kg ongeremd trekken; geremd maximaal onbekend kg.

WT-40-NK

Op 01-01-1970 vervalt de APK van deze aanhangwagen. En 9 jaar geleden heeft de huidige eigenaar het in bezit genomen. Dit voertuig is 19 jaar oud en is ongeveer 19 jaar geleden voor het eerst in Nederland toegelaten.

WG-59-FY

Het ledig gewicht van van deze Henra H 20 V bedraagt 428 kg en het rijklaar gewicht is 428 kg. De toegestane maximale massa is 2000 kg en deze mag maximaal onbekend kg ongeremd trekken; geremd maximaal onbekend kg.

ZS-06-SV

De APK van deze personenauto vervalt op 06-05-2016. En is 2 jaar geleden in het bezit gekomen van de huidige eigenaar. Deze personenauto is 26 jaar oud en is 26 jaar geleden voor het eerst in Nederland toegelaten.

WR-75-ZP

Het ledig gewicht van van deze Chateau 395c bedraagt 870 kg en het rijklaar gewicht is 870 kg. De toegestane maximale massa is 1250 kg en deze mag maximaal onbekend kg ongeremd trekken; geremd maximaal onbekend kg.

WX-RF-31

Het ledig gewicht van van deze Avento 445 bedraagt 1073 kg en het rijklaar gewicht is 1073 kg. De toegestane maximale massa is 1360 kg en deze mag maximaal onbekend kg ongeremd trekken; geremd maximaal onbekend kg.

WF-FH-85

15 Jaar geleden is deze aanhangwagen voor het eerst toegelaten. Rond die tijd is deze ook afgegeven in Nederland. De huidige APK loopt tot ongeveer 01-01-1970 en de huidige eigenaar heeft de aanhangwagen nu ongeveer 10 jaar in het bezit.

WP-93-LS

De aanhangwagen is ongeveer 20 jaar geleden voor het eerst toegelaten en ook toen afgegeven in Nederland. De huidige eigenaar is ongeveer 8 jaar in het bezit van de aanhangwagen. De APK loopt tot 01-01-1970.

63-SF-VN

Deze Mercedes-Benz Cls 350 met kenteken 63-SF-VN is een personenauto in de uitvoering COUPE. De personenauto heeft een huidige BPM-waarde van €24161,- en is momenteel WAM verzekerd geregistreerd. Het aantal zitplaatsen is 4. De personenauto rijdt op Benzine. De laatst bekende kleur is Grijs.

03-WF-JD

Deze aanhangwagen met het kenteken 03-WF-JD van het merk Sallas; model Sv in de uitvoering . De huidige BPM-waarde van deze aanhangwagen is €,- en het voertuig is WAM verzekerd geregistreerd. De aanhangwagen gebruikt N.v.t. als brandstof. Laatst bekende kleur: N.v.t..

WB-TL-04

Het ledig gewicht van van deze Hobby 30 bedraagt 966 kg en het rijklaar gewicht is 966 kg. De toegestane maximale massa is 1350 kg en deze mag maximaal onbekend kg ongeremd trekken; geremd maximaal onbekend kg.

WJ-BS-16

De motor van deze Buerstner 4666 heeft de volgende eigenschappen. Er zijn cilinders aanwezig met een totale cilinderinhoud van cm3. Het vermogen van deze aanhangwagen bedraagt PK.

WF-LS-41

Het ledig gewicht van van deze Adria 6206 bedraagt 1175 kg en het rijklaar gewicht is 1175 kg. De toegestane maximale massa is 1500 kg en deze mag maximaal onbekend kg ongeremd trekken; geremd maximaal onbekend kg.

WP-62-GD

De APK van deze aanhangwagen vervalt op 01-01-1970. En is 11 jaar geleden in het bezit gekomen van de huidige eigenaar. Deze aanhangwagen is 22 jaar oud en is 22 jaar geleden voor het eerst in Nederland toegelaten.

WN-SF-22

De aanhangwagen is ongeveer 12 jaar geleden voor het eerst toegelaten en ook toen afgegeven in Nederland. De huidige eigenaar is ongeveer 12 jaar in het bezit van de aanhangwagen. De APK loopt tot 01-01-1970.

WN-48-GZ

22 Jaar geleden is deze aanhangwagen voor het eerst toegelaten. Rond die tijd is deze ook afgegeven in Nederland. De huidige APK loopt tot ongeveer 01-01-1970 en de huidige eigenaar heeft de aanhangwagen nu ongeveer 14 jaar in het bezit.

SL-17-FH

De motor van deze Citroen 2 Cv 6 Special S6 heeft de volgende eigenschappen. Er zijn 2 cilinders aanwezig met een totale cilinderinhoud van 602 cm3. Het vermogen van deze personenauto bedraagt 20 PK.

8-XSH-91

De motor van deze Peugeot 2008 heeft de volgende eigenschappen. Er zijn 3 cilinders aanwezig met een totale cilinderinhoud van 1199 cm3. Het vermogen van deze personenauto bedraagt 60 PK. De gecombineerde CO2-uitstoot is 114 gram/km.

40-FKK-8

11 Jaar geleden is deze bromfiets voor het eerst toegelaten. Rond die tijd is deze ook afgegeven in Nederland. De huidige APK loopt tot ongeveer 01-01-1970 en de huidige eigenaar heeft de bromfiets nu ongeveer 2 jaar in het bezit.

WV-24-KP

Op 01-01-1970 vervalt de APK van deze aanhangwagen. En 14 jaar geleden heeft de huidige eigenaar het in bezit genomen. Dit voertuig is 17 jaar oud en is ongeveer 17 jaar geleden voor het eerst in Nederland toegelaten.

WP-10-HX

Deze aanhangwagen met het kenteken WP-10-HX van het merk Anssems; model A-S2000-2513 in de uitvoering . De huidige BPM-waarde van deze aanhangwagen is €,- en het voertuig is WAM verzekerd geregistreerd. De aanhangwagen gebruikt N.v.t. als brandstof. Laatst bekende kleur: N.v.t..

WV-23-BV

Deze Chateau 520 C met kenteken WV-23-BV is een aanhangwagen in de uitvoering . De aanhangwagen heeft een huidige BPM-waarde van €,- en is momenteel WAM verzekerd geregistreerd. De aanhangwagen rijdt op N.v.t.. De laatst bekende kleur is N.v.t..

F-914-BJ

6 Jaar geleden is deze bromfiets voor het eerst toegelaten. Rond die tijd is deze ook afgegeven in Nederland. De huidige APK loopt tot ongeveer 01-01-1970 en de huidige eigenaar heeft de bromfiets nu ongeveer 2 jaar in het bezit.

6-ZDK-31

De motor van deze Citroen C3 heeft de volgende eigenschappen. Er zijn 3 cilinders aanwezig met een totale cilinderinhoud van 1199 cm3. Het vermogen van deze personenauto bedraagt 60 PK. De gecombineerde CO2-uitstoot is 107 gram/km.

WK-08-KJ

Het ledig gewicht van van deze Schans S 3500 bedraagt 2440 kg en het rijklaar gewicht is 2440 kg. De toegestane maximale massa is 3500 kg en deze mag maximaal onbekend kg ongeremd trekken; geremd maximaal onbekend kg.

WX-ZR-37

De motor van deze Home-Car beschikt over de volgende eigenschappen: Er zijn cilinders aanwezig. De totale cilinderinhoud is . Ook de gegevens rondom het brandstofverbruik en de gecombineerde CO2-uitstoot kunnen wij u helaas niet verstrekken. De milieuclassificatie is Niet geregistreerd.

D-210-VD

Het ledig gewicht van van deze Piaggio C38 bedraagt 102 kg en het rijklaar gewicht is 102 kg. De toegestane maximale massa is 290 kg en deze mag maximaal onbekend kg ongeremd trekken; geremd maximaal onbekend kg.

78-TPP-8

De motor van deze Mercedes-Benz 190 K6 heeft de volgende eigenschappen. Er zijn 4 cilinders aanwezig met een totale cilinderinhoud van 1997 cm3. Het vermogen van deze personenauto bedraagt 75 PK.

WS-84-GS

Deze aanhangwagen met het kenteken WS-84-GS van het merk Hapert; model K in de uitvoering . De huidige BPM-waarde van deze aanhangwagen is €,- en het voertuig is WAM verzekerd geregistreerd. De aanhangwagen gebruikt N.v.t. als brandstof. Laatst bekende kleur: N.v.t..

WT-JH-69

11 Jaar geleden is deze aanhangwagen voor het eerst toegelaten. Rond die tijd is deze ook afgegeven in Nederland. De huidige APK loopt tot ongeveer 01-01-1970 en de huidige eigenaar heeft de aanhangwagen nu ongeveer 9 jaar in het bezit.

15-WG-59

Deze Bergland 3950t met kenteken 15-WG-59 is een aanhangwagen in de uitvoering . De aanhangwagen heeft een huidige BPM-waarde van €,- en is momenteel WAM verzekerd geregistreerd. De aanhangwagen rijdt op N.v.t.. De laatst bekende kleur is N.v.t..

WR-BV-16

Deze aanhangwagen met het kenteken WR-BV-16 van het merk Saris; model F in de uitvoering . De huidige BPM-waarde van deze aanhangwagen is €,- en het voertuig is WAM verzekerd geregistreerd. De aanhangwagen gebruikt N.v.t. als brandstof. Laatst bekende kleur: N.v.t..

4-SNZ-39

Deze Fiat 500 beschikt over een motor met de volgende eigenschappen: Er zijn 2 cilinders aanwezig met een totale cilinderinhoud van 875 cm3. De personenauto heeft een vermogen van 63 PK. Het gemiddelde verbruik bedraagt ongeveer 4.0 liter op 100 kilometer. Dat is ongeveer 25 kilometer per liter. Het verbruik binnen de stad komt gemiddeld uit op 4.7 liter per 100 km, en op buitenwegen ongeveer 3.6 liter per 100 km. De gecombineerde CO2-uitstoot bedraagt 92 gram/km.

YV-79-JH

De motor van deze Lancia beschikt over de volgende eigenschappen: Er zijn 4 cilinders aanwezig. De totale cilinderinhoud is 1995. Ook de gegevens rondom het brandstofverbruik en de gecombineerde CO2-uitstoot kunnen wij u helaas niet verstrekken. De milieuclassificatie is Niet geregistreerd.

WP-31-HF

De motor van deze Tabbert beschikt over de volgende eigenschappen: Er zijn cilinders aanwezig. De totale cilinderinhoud is . Ook de gegevens rondom het brandstofverbruik en de gecombineerde CO2-uitstoot kunnen wij u helaas niet verstrekken. De milieuclassificatie is Niet geregistreerd.

5-XFP-51

Deze KIA heeft 3 cilinders. Deze auto rijd 1 op 24,4. De milieuclassificatie is Euro 5.

WF-TS-26

De APK van deze aanhangwagen vervalt op 01-01-1970. En is 15 jaar geleden in het bezit gekomen van de huidige eigenaar. Deze aanhangwagen is 15 jaar oud en is 15 jaar geleden voor het eerst in Nederland toegelaten.

WG-LZ-78

Het ledig gewicht van van deze Hapert K2700 bedraagt 367 kg en het rijklaar gewicht is 367 kg. De toegestane maximale massa is 2700 kg en deze mag maximaal onbekend kg ongeremd trekken; geremd maximaal onbekend kg.

WH-38-RF

De aanhangwagen is ongeveer 24 jaar geleden voor het eerst toegelaten en ook toen afgegeven in Nederland. De huidige eigenaar is ongeveer 12 jaar in het bezit van de aanhangwagen. De APK loopt tot 01-01-1970.

9-XZZ-35

Deze Seat heeft 3 cilinders. Deze auto rijd 1 op 24,4. De milieuclassificatie is Euro 5.

WF-87-HV

Deze Hobby 10 D met kenteken WF-87-HV is een aanhangwagen in de uitvoering . De aanhangwagen heeft een huidige BPM-waarde van €,- en is momenteel WAM verzekerd geregistreerd. De aanhangwagen rijdt op N.v.t.. De laatst bekende kleur is N.v.t..

39-VR-77

De APK van deze personenauto vervalt op 01-01-1970. En is 30 jaar geleden in het bezit gekomen van de huidige eigenaar. Deze personenauto is 39 jaar oud en is 39 jaar geleden voor het eerst in Nederland toegelaten.

24-WD-79

De motor van deze Knaus beschikt over de volgende eigenschappen: Er zijn cilinders aanwezig. De totale cilinderinhoud is . Ook de gegevens rondom het brandstofverbruik en de gecombineerde CO2-uitstoot kunnen wij u helaas niet verstrekken. De milieuclassificatie is Niet geregistreerd.

21-FPL-5

De APK van deze bromfiets vervalt op 01-01-1970. En is 9 jaar geleden in het bezit gekomen van de huidige eigenaar. Deze bromfiets is 11 jaar oud en is 11 jaar geleden voor het eerst in Nederland toegelaten.

95-WB-ZS

Deze aanhangwagen van het merk Hapert met kenteken 95-WB-ZS is in de uitvoering . De aanhangwagen rijdt op N.v.t.. Daarnaast kan deze aanhangwagen ook omschakelen naar N.v.t.. De BPM-waarde van deze Hapert Al bedraagt €,-. is momenteel WAM verzekerd geregistreerd. De laatst bekende kleur is N.v.t..

WK-23-JN

Deze Atec 1a10 beschikt over een motor met de volgende eigenschappen: Er zijn cilinders aanwezig met een totale cilinderinhoud van cm3. De aanhangwagen heeft een vermogen van PK.

D-915-RD

Het ledig gewicht van van deze Malaguti Centro bedraagt 111 kg en het rijklaar gewicht is 111 kg. De toegestane maximale massa is 280 kg en deze mag maximaal onbekend kg ongeremd trekken; geremd maximaal onbekend kg.

F-054-LK

Deze Kymco Agility50 met kenteken F-054-LK is een bromfiets in de uitvoering . De bromfiets rijdt op Benzine. De laatst bekende kleur is N.v.t.. De BPM-waarde van deze Kymco Agility50 bedraagt €,- en is momenteel WAM verzekerd geregistreerd.

WF-68-PH

De motor van deze Munsterland 660p heeft de volgende eigenschappen. Er zijn cilinders aanwezig met een totale cilinderinhoud van cm3. Het vermogen van deze aanhangwagen bedraagt PK.

WR-77-VJ

Het ledig gewicht van van deze Solide V 2000 bedraagt 420 kg en het rijklaar gewicht is 420 kg. De toegestane maximale massa is 2000 kg en deze mag maximaal onbekend kg ongeremd trekken; geremd maximaal onbekend kg.

WF-LJ-28

Het ledig gewicht van van deze Home-Car 443h bedraagt 855 kg en het rijklaar gewicht is 855 kg. De toegestane maximale massa is 1150 kg en deze mag maximaal onbekend kg ongeremd trekken; geremd maximaal onbekend kg.

FT-322-T

Het ledig gewicht van van deze Rover Bikes Zn50qt-E.25 bedraagt 88 kg en het rijklaar gewicht is 88 kg. De toegestane maximale massa is 241 kg en deze mag maximaal onbekend kg ongeremd trekken; geremd maximaal onbekend kg.

WJ-XG-08

De aanhangwagen is ongeveer 14 jaar geleden voor het eerst toegelaten en ook toen afgegeven in Nederland. De huidige eigenaar is ongeveer 14 jaar in het bezit van de aanhangwagen. De APK loopt tot 01-01-1970.

GK-55-14

Het ledig gewicht van van deze Rolls Royce Twenty bedraagt 1600 kg en het rijklaar gewicht is 1600 kg. De toegestane maximale massa is onbekend kg en deze mag maximaal onbekend kg ongeremd trekken; geremd maximaal onbekend kg.

GT-95-BT

Het ledig gewicht van van deze Mini Clubman Estate 1100 bedraagt 657 kg en het rijklaar gewicht is 657 kg. De toegestane maximale massa is onbekend kg en deze mag maximaal onbekend kg ongeremd trekken; geremd maximaal onbekend kg.

RG-GZ-11

Deze Citroen Xantia 1.6i Tentation met kenteken RG-GZ-11 is een personenauto in de uitvoering . De personenauto rijdt op Benzine. De laatst bekende kleur is Grijs. De BPM-waarde van deze Citroen Xantia 1.6i Tentation bedraagt €3922,- en is momenteel WAM verzekerd geregistreerd.

9-TSZ-33

De APK van deze personenauto vervalt op 30-04-2018. En is 3 jaar geleden in het bezit gekomen van de huidige eigenaar. Deze personenauto is 3 jaar oud en is 3 jaar geleden voor het eerst in Nederland toegelaten.

DG-452-T

Op 01-01-1970 vervalt de APK van deze bromfiets. En 11 jaar geleden heeft de huidige eigenaar het in bezit genomen. Dit voertuig is 11 jaar oud en is ongeveer 11 jaar geleden voor het eerst in Nederland toegelaten.

WT-64-DZ

De motor van deze Hobby beschikt over de volgende eigenschappen: Er zijn cilinders aanwezig. De totale cilinderinhoud is . Ook de gegevens rondom het brandstofverbruik en de gecombineerde CO2-uitstoot kunnen wij u helaas niet verstrekken. De milieuclassificatie is Niet geregistreerd.

WT-FD-44

Het ledig gewicht van van deze Saris H bedraagt 280 kg en het rijklaar gewicht is 280 kg. De toegestane maximale massa is 1200 kg en deze mag maximaal onbekend kg ongeremd trekken; geremd maximaal onbekend kg.

AL-13-12

15 Jaar geleden is deze personenauto voor het eerst toegelaten. Rond die tijd is deze ook afgegeven in Nederland. De huidige APK loopt tot ongeveer 01-01-1970 en de huidige eigenaar heeft de personenauto nu ongeveer 15 jaar in het bezit.

WT-99-FN

De motor van deze Adria 5206dk heeft de volgende eigenschappen. Er zijn cilinders aanwezig met een totale cilinderinhoud van cm3. Het vermogen van deze aanhangwagen bedraagt PK.

47-FRG-5

Deze Keeway Matrix beschikt over een motor met de volgende eigenschappen: Er zijn 1 cilinders aanwezig met een totale cilinderinhoud van 49 cm3. De bromfiets heeft een vermogen van PK.

F-644-PJ

De bromfiets is ongeveer 4 jaar geleden voor het eerst toegelaten en ook toen afgegeven in Nederland. De huidige eigenaar is ongeveer 3 jaar in het bezit van de bromfiets. De APK loopt tot 01-01-1970.

WG-RJ-87

Het ledig gewicht van van deze Hapert R bedraagt 290 kg en het rijklaar gewicht is 290 kg. De toegestane maximale massa is 1350 kg en deze mag maximaal onbekend kg ongeremd trekken; geremd maximaal onbekend kg.

92-WS-82

Het ledig gewicht van van deze Van Weel Vw1300kw bedraagt 1024 kg en het rijklaar gewicht is 1024 kg. De toegestane maximale massa is 1300 kg en deze mag maximaal onbekend kg ongeremd trekken; geremd maximaal onbekend kg.

01-WK-DD

Deze Marlin Eab1500 beschikt over een motor met de volgende eigenschappen: Er zijn cilinders aanwezig met een totale cilinderinhoud van cm3. De Middenasaanhangwagen heeft een vermogen van PK.

3-SZD-86

Deze Volkswagen Golf met kenteken 3-SZD-86 is een personenauto in de uitvoering . De personenauto rijdt op Benzine. De laatst bekende kleur is Grijs. De BPM-waarde van deze Volkswagen Golf bedraagt €2375,- en is momenteel WAM verzekerd geregistreerd.

09-WN-DD

Deze Anssems Bsx 2500-301x150 met kenteken 09-WN-DD is een Middenasaanhangwagen in de uitvoering . De Middenasaanhangwagen rijdt op N.v.t.. Daarnaast kan deze Middenasaanhangwagen ook omschakelen naar N.v.t.. De laatst bekende kleur is N.v.t.. De BPM-waarde van deze Anssems Bsx 2500-301x150 bedraagt €,- en is momenteel WAM verzekerd geregistreerd.

2-ZKS-01

Deze Fiat Panda beschikt over een motor met de volgende eigenschappen: Er zijn 4 cilinders aanwezig met een totale cilinderinhoud van 1242 cm3. De personenauto heeft een vermogen van 51 PK. Het gemiddelde verbruik bedraagt ongeveer 5.1 liter op 100 kilometer. Dat is ongeveer 19,6 kilometer per liter. Het verbruik binnen de stad komt gemiddeld uit op 6.6 liter per 100 km, en op buitenwegen ongeveer 4.3 liter per 100 km. De gecombineerde CO2-uitstoot bedraagt 119 gram/km.

66-WH-XX

Deze Saris C2000 beschikt over een motor met de volgende eigenschappen: Er zijn cilinders aanwezig met een totale cilinderinhoud van cm3. De aanhangwagen heeft een vermogen van PK.

WS-TX-59

Deze Atec Pb1 met kenteken WS-TX-59 is een aanhangwagen in de uitvoering . De aanhangwagen rijdt op N.v.t.. Daarnaast kan deze aanhangwagen ook omschakelen naar N.v.t.. De laatst bekende kleur is N.v.t.. De BPM-waarde van deze Atec Pb1 bedraagt €,- en is momenteel WAM verzekerd geregistreerd.

WG-DZ-29

Deze Fendt heeft cilinders. De totale cilinderinhoud is onbekend, evenals het brandstofverbruik en de gecombineerde CO2-uitstoot. De milieuclassificatie is Niet geregistreerd.

52-WH-NZ

De aanhangwagen is ongeveer 5 jaar geleden voor het eerst toegelaten en ook toen afgegeven in Nederland. De huidige eigenaar is ongeveer 5 jaar in het bezit van de aanhangwagen. De APK loopt tot 01-01-1970.

WJ-LS-11

De aanhangwagen is ongeveer 14 jaar geleden voor het eerst toegelaten en ook toen afgegeven in Nederland. De huidige eigenaar is ongeveer 10 jaar in het bezit van de aanhangwagen. De APK loopt tot 01-01-1970.

WP-31-YT

De APK van deze aanhangwagen vervalt op 01-01-1970. En is 14 jaar geleden in het bezit gekomen van de huidige eigenaar. Deze aanhangwagen is 21 jaar oud en is 21 jaar geleden voor het eerst in Nederland toegelaten.

OL-81-VB

De APK van deze oplegger vervalt op 07-07-2015. En is 5 jaar geleden in het bezit gekomen van de huidige eigenaar. Deze oplegger is 5 jaar oud en is 5 jaar geleden voor het eerst in Nederland toegelaten.

D-950-RZ

Deze Tomos A3 met kenteken D-950-RZ is een bromfiets in de uitvoering . De bromfiets rijdt op Benzine. De laatst bekende kleur is N.v.t.. De BPM-waarde van deze Tomos A3 bedraagt €,- en is momenteel WAM verzekerd geregistreerd.

WR-82-BR

Deze Anssems heeft cilinders. De totale cilinderinhoud is onbekend, evenals het brandstofverbruik en de gecombineerde CO2-uitstoot. De milieuclassificatie is Niet geregistreerd.

F-635-DS

Deze Kymco heeft 1 cilinders. De totale cilinderinhoud is onbekend, evenals het brandstofverbruik en de gecombineerde CO2-uitstoot. De milieuclassificatie is Niet geregistreerd.

76-75-WN

Deze Schweikert Ee 390 met kenteken 76-75-WN is een aanhangwagen in de uitvoering . De aanhangwagen heeft een huidige BPM-waarde van €,- en is momenteel WAM verzekerd geregistreerd. De aanhangwagen rijdt op N.v.t.. De laatst bekende kleur is N.v.t..

52-WH-ZT

Deze aanhangwagen met het kenteken 52-WH-ZT van het merk Anssems; model Ksx 2500-305x178 in de uitvoering . De huidige BPM-waarde van deze aanhangwagen is €,- en het voertuig is WAM verzekerd geregistreerd. De aanhangwagen gebruikt N.v.t. als brandstof. Laatst bekende kleur: N.v.t..

78-WG-BD

Het ledig gewicht van van deze Caravelair Ambiance Style bedraagt 892 kg en het rijklaar gewicht is 892 kg. De toegestane maximale massa is 1120 kg en deze mag maximaal onbekend kg ongeremd trekken; geremd maximaal onbekend kg.

55-60-WR

De motor van deze Tabbert beschikt over de volgende eigenschappen: Er zijn cilinders aanwezig. De totale cilinderinhoud is . Ook de gegevens rondom het brandstofverbruik en de gecombineerde CO2-uitstoot kunnen wij u helaas niet verstrekken. De milieuclassificatie is Niet geregistreerd.

26-WG-GF

Het ledig gewicht van van deze Henra K1 bedraagt 720 kg en het rijklaar gewicht is 720 kg. De toegestane maximale massa is 2700 kg en deze mag maximaal onbekend kg ongeremd trekken; geremd maximaal onbekend kg.

KX-80-VZ

Deze BMW heeft 6 cilinders. De totale cilinderinhoud is onbekend, evenals het brandstofverbruik en de gecombineerde CO2-uitstoot. De milieuclassificatie is Niet geregistreerd.

DS-069-F

De APK van deze bromfiets vervalt op 01-01-1970. En is 8 jaar geleden in het bezit gekomen van de huidige eigenaar. Deze bromfiets is 11 jaar oud en is 11 jaar geleden voor het eerst in Nederland toegelaten.

85-WL-KG

3 Jaar geleden is deze Middenasaanhangwagen voor het eerst toegelaten. Rond die tijd is deze ook afgegeven in Nederland. De huidige APK loopt tot ongeveer 01-01-1970 en de huidige eigenaar heeft de Middenasaanhangwagen nu ongeveer 3 jaar in het bezit.

31-11-WD

Het ledig gewicht van van deze Bergland 345 bedraagt 560 kg en het rijklaar gewicht is 560 kg. De toegestane maximale massa is 800 kg en deze mag maximaal onbekend kg ongeremd trekken; geremd maximaal onbekend kg.

F-489-KX

Deze bromfiets met het kenteken F-489-KX van het merk Turbho; model City in de uitvoering . De huidige BPM-waarde van deze bromfiets is €,- en het voertuig is WAM verzekerd geregistreerd. Het aantal zitplaatsen is 2. De bromfiets gebruikt Benzine als brandstof. Laatst bekende kleur: N.v.t..

WG-98-JN

Het ledig gewicht van van deze Adria 4270 Td bedraagt 690 kg en het rijklaar gewicht is 690 kg. De toegestane maximale massa is 1000 kg en deze mag maximaal onbekend kg ongeremd trekken; geremd maximaal onbekend kg.

WD-18-VL

De aanhangwagen is ongeveer 27 jaar geleden voor het eerst toegelaten en ook toen afgegeven in Nederland. De huidige eigenaar is ongeveer 14 jaar in het bezit van de aanhangwagen. De APK loopt tot 01-01-1970.

6-XHK-42

Het ledig gewicht van van deze Fiat 500 bedraagt 905 kg en het rijklaar gewicht is 905 kg. De toegestane maximale massa is 1370 kg en deze mag maximaal 400 kg ongeremd trekken; geremd maximaal 800 kg.

WZ-28-JD

Het ledig gewicht van van deze Beyerland 403b bedraagt 810 kg en het rijklaar gewicht is 810 kg. De toegestane maximale massa is 1200 kg en deze mag maximaal onbekend kg ongeremd trekken; geremd maximaal onbekend kg.

HY-63-PS

Deze Toyota Tercel De Luxe Automatic beschikt over een motor met de volgende eigenschappen: Er zijn 4 cilinders aanwezig met een totale cilinderinhoud van cm3. De personenauto heeft een vermogen van PK.

WN-50-BZ

De aanhangwagen is ongeveer 20 jaar geleden voor het eerst toegelaten en ook toen afgegeven in Nederland. De huidige eigenaar is ongeveer 14 jaar in het bezit van de aanhangwagen. De APK loopt tot 01-01-1970.

D-945-ZN

De bromfiets is ongeveer 6 jaar geleden voor het eerst toegelaten en ook toen afgegeven in Nederland. De huidige eigenaar is ongeveer 3 jaar in het bezit van de bromfiets. De APK loopt tot 01-01-1970.

WD-68-NF

Het ledig gewicht van van deze Anssems A-S 1450 bedraagt 349 kg en het rijklaar gewicht is 349 kg. De toegestane maximale massa is 1450 kg en deze mag maximaal onbekend kg ongeremd trekken; geremd maximaal onbekend kg.

WX-24-PX

Het ledig gewicht van van deze Hapert Al bedraagt 486 kg en het rijklaar gewicht is 486 kg. De toegestane maximale massa is 2000 kg en deze mag maximaal onbekend kg ongeremd trekken; geremd maximaal onbekend kg.

14-PDZ-5

De APK van deze personenauto vervalt op 01-01-1970. En is 7 jaar geleden in het bezit gekomen van de huidige eigenaar. Deze personenauto is 7 jaar oud en is 7 jaar geleden voor het eerst in Nederland toegelaten.

53-22-WT

Het ledig gewicht van van deze Buerstner 4301 bedraagt 661 kg en het rijklaar gewicht is 661 kg. De toegestane maximale massa is 900 kg en deze mag maximaal onbekend kg ongeremd trekken; geremd maximaal onbekend kg.

WP-86-VD

De motor van deze Elddis Gulfstream Gt heeft de volgende eigenschappen. Er zijn cilinders aanwezig met een totale cilinderinhoud van cm3. Het vermogen van deze aanhangwagen bedraagt PK.

WN-14-NL

Deze aanhangwagen van het merk Adria met kenteken WN-14-NL is in de uitvoering . De aanhangwagen rijdt op N.v.t.. Daarnaast kan deze aanhangwagen ook omschakelen naar N.v.t.. De BPM-waarde van deze Adria 5002uh bedraagt €,-. is momenteel WAM verzekerd geregistreerd. De laatst bekende kleur is N.v.t..

D-151-ZF

De motor van deze SYM beschikt over de volgende eigenschappen: Er zijn 1 cilinders aanwezig. De totale cilinderinhoud is 50. Ook de gegevens rondom het brandstofverbruik en de gecombineerde CO2-uitstoot kunnen wij u helaas niet verstrekken. De milieuclassificatie is Niet geregistreerd.

WS-09-RV

Deze Eriba heeft cilinders. De totale cilinderinhoud is onbekend, evenals het brandstofverbruik en de gecombineerde CO2-uitstoot. De milieuclassificatie is Niet geregistreerd.

06-09-WL

Deze Solide 2000 At met kenteken 06-09-WL is een aanhangwagen in de uitvoering . De aanhangwagen heeft een huidige BPM-waarde van €,- en is momenteel WAM verzekerd geregistreerd. De aanhangwagen rijdt op N.v.t.. De laatst bekende kleur is N.v.t..

82-02-VS

De motor van deze Saab beschikt over de volgende eigenschappen: Er zijn 4 cilinders aanwezig. De totale cilinderinhoud is . Ook de gegevens rondom het brandstofverbruik en de gecombineerde CO2-uitstoot kunnen wij u helaas niet verstrekken. De milieuclassificatie is Niet geregistreerd.

1-ZHL-89

2 Jaar geleden is deze personenauto voor het eerst toegelaten. Rond die tijd is deze ook afgegeven in Nederland. De huidige APK loopt tot ongeveer 25-02-2019 en de huidige eigenaar heeft de personenauto nu ongeveer 2 jaar in het bezit.

5-ZSB-28

De personenauto is ongeveer 2 jaar geleden voor het eerst toegelaten en ook toen afgegeven in Nederland. De huidige eigenaar is ongeveer 2 jaar in het bezit van de personenauto. De APK loopt tot 11-03-2018.

WG-82-FL

Deze Hobby 10 C met kenteken WG-82-FL is een aanhangwagen in de uitvoering . De aanhangwagen rijdt op N.v.t.. Daarnaast kan deze aanhangwagen ook omschakelen naar N.v.t.. De laatst bekende kleur is N.v.t.. De BPM-waarde van deze Hobby 10 C bedraagt €,- en is momenteel WAM verzekerd geregistreerd.

22-FLF-3

Het ledig gewicht van van deze Solex 2200 bedraagt onbekend kg en het rijklaar gewicht is onbekend kg. De toegestane maximale massa is onbekend kg en deze mag maximaal onbekend kg ongeremd trekken; geremd maximaal onbekend kg.

F-986-JD

Het ledig gewicht van van deze Sunny-Ebike Zwd306 bedraagt 41 kg en het rijklaar gewicht is 41 kg. De toegestane maximale massa is 144 kg en deze mag maximaal onbekend kg ongeremd trekken; geremd maximaal onbekend kg.

68-FXR-1

Het ledig gewicht van van deze Sparta Met bedraagt 30 kg en het rijklaar gewicht is 30 kg. De toegestane maximale massa is onbekend kg en deze mag maximaal onbekend kg ongeremd trekken; geremd maximaal onbekend kg.

53-WK-FB

4 Jaar geleden is deze Middenasaanhangwagen voor het eerst toegelaten. Rond die tijd is deze ook afgegeven in Nederland. De huidige APK loopt tot ongeveer 01-01-1970 en de huidige eigenaar heeft de Middenasaanhangwagen nu ongeveer 4 jaar in het bezit.

WT-NH-16

Deze Hapert R met kenteken WT-NH-16 is een aanhangwagen in de uitvoering . De aanhangwagen heeft een huidige BPM-waarde van €,- en is momenteel WAM verzekerd geregistreerd. De aanhangwagen rijdt op N.v.t.. De laatst bekende kleur is N.v.t..

WE-93-12

De motor van deze Saris H200 heeft de volgende eigenschappen. Er zijn cilinders aanwezig met een totale cilinderinhoud van cm3. Het vermogen van deze aanhangwagen bedraagt PK.

WG-VH-18

Deze Hobby heeft cilinders. De totale cilinderinhoud is onbekend, evenals het brandstofverbruik en de gecombineerde CO2-uitstoot. De milieuclassificatie is Niet geregistreerd.

9-SHL-99

3 Jaar geleden is deze personenauto voor het eerst toegelaten. Rond die tijd is deze ook afgegeven in Nederland. De huidige APK loopt tot ongeveer 28-02-2018 en de huidige eigenaar heeft de personenauto nu ongeveer 3 jaar in het bezit.

43-WG-LH

Het ledig gewicht van van deze Atec B1 bedraagt 320 kg en het rijklaar gewicht is 320 kg. De toegestane maximale massa is 1300 kg en deze mag maximaal onbekend kg ongeremd trekken; geremd maximaal onbekend kg.

DZ-54-YF

De APK van deze personenauto vervalt op 22-05-2014. En is 11 jaar geleden in het bezit gekomen van de huidige eigenaar. Deze personenauto is 38 jaar oud en is 38 jaar geleden voor het eerst in Nederland toegelaten.

FF-609-J

Het ledig gewicht van van deze Black N Roll S4800d bedraagt 32 kg en het rijklaar gewicht is 32 kg. De toegestane maximale massa is 130 kg en deze mag maximaal onbekend kg ongeremd trekken; geremd maximaal onbekend kg.

F-020-FF

Deze Tomos Luxe met kenteken F-020-FF is een bromfiets in de uitvoering . De bromfiets rijdt op Benzine. De laatst bekende kleur is N.v.t.. De BPM-waarde van deze Tomos Luxe bedraagt €,- en is momenteel WAM verzekerd geregistreerd.

WS-32-HN

De motor van deze Hobby 10 heeft de volgende eigenschappen. Er zijn cilinders aanwezig met een totale cilinderinhoud van cm3. Het vermogen van deze aanhangwagen bedraagt PK.

WF-FB-03

15 Jaar geleden is deze aanhangwagen voor het eerst toegelaten. Rond die tijd is deze ook afgegeven in Nederland. De huidige APK loopt tot ongeveer 01-01-1970 en de huidige eigenaar heeft de aanhangwagen nu ongeveer 3 jaar in het bezit.

DR-73-41

Het ledig gewicht van van deze Ford A Slide Window Town Sedan bedraagt 1160 kg en het rijklaar gewicht is 1160 kg. De toegestane maximale massa is onbekend kg en deze mag maximaal onbekend kg ongeremd trekken; geremd maximaal onbekend kg.

GP-840-X

De motor van deze Peugeot 308 heeft de volgende eigenschappen. Er zijn 4 cilinders aanwezig met een totale cilinderinhoud van 1560 cm3. Het vermogen van deze personenauto bedraagt 88 PK. De gecombineerde CO2-uitstoot is 82 gram/km.

F-920-HZ

Het ledig gewicht van van deze Neco Revival bedraagt 81 kg en het rijklaar gewicht is 81 kg. De toegestane maximale massa is 235 kg en deze mag maximaal onbekend kg ongeremd trekken; geremd maximaal onbekend kg.

WT-XL-77

De motor van deze Wilk beschikt over de volgende eigenschappen: Er zijn cilinders aanwezig. De totale cilinderinhoud is . Ook de gegevens rondom het brandstofverbruik en de gecombineerde CO2-uitstoot kunnen wij u helaas niet verstrekken. De milieuclassificatie is Niet geregistreerd.

YN-35-ZG

Deze Alfa Romeo Alfa 75 1.8 Ie Kat. U9 met kenteken YN-35-ZG is een personenauto in de uitvoering . De personenauto heeft een huidige BPM-waarde van €,- en is momenteel WAM verzekerd geregistreerd. De personenauto rijdt op Benzine. De laatst bekende kleur is Rood.

WN-82-ZY

Deze Fripaan Zt 20 met kenteken WN-82-ZY is een aanhangwagen in de uitvoering . De aanhangwagen rijdt op N.v.t.. Daarnaast kan deze aanhangwagen ook omschakelen naar N.v.t.. De laatst bekende kleur is N.v.t.. De BPM-waarde van deze Fripaan Zt 20 bedraagt €,- en is momenteel WAM verzekerd geregistreerd.

77-DRT-6

Deze bromfiets van het merk Gilera met kenteken 77-DRT-6 is in de uitvoering . De bromfiets rijdt op Benzine. De BPM-waarde van deze Gilera Eco Citta bedraagt €,-. is momenteel WAM verzekerd geregistreerd. De laatst bekende kleur is N.v.t..

WH-13-77

Het ledig gewicht van van deze Constructam Coral I bedraagt 636 kg en het rijklaar gewicht is 636 kg. De toegestane maximale massa is 850 kg en deze mag maximaal onbekend kg ongeremd trekken; geremd maximaal onbekend kg.

GD-503-S

Deze Toyota Verso met kenteken GD-503-S is een personenauto in de uitvoering . De personenauto heeft een huidige BPM-waarde van €7527,- en is momenteel WAM verzekerd geregistreerd. Het aantal zitplaatsen is 7. De personenauto rijdt op Benzine. De laatst bekende kleur is Bruin.

60-WK-PL

De Middenasaanhangwagen is ongeveer 4 jaar geleden voor het eerst toegelaten en ook toen afgegeven in Nederland. De huidige eigenaar is ongeveer 4 jaar in het bezit van de Middenasaanhangwagen. De APK loopt tot 01-01-1970.

DT-139-J

Het ledig gewicht van van deze Garelli bedraagt 58 kg en het rijklaar gewicht is 58 kg. De toegestane maximale massa is onbekend kg en deze mag maximaal onbekend kg ongeremd trekken; geremd maximaal onbekend kg.

29-25-WF

Deze Pekawee U.l.l.t. 20 beschikt over een motor met de volgende eigenschappen: Er zijn cilinders aanwezig met een totale cilinderinhoud van cm3. De aanhangwagen heeft een vermogen van PK.

DT-684-T

De APK van deze bromfiets vervalt op 01-01-1970. En is 5 jaar geleden in het bezit gekomen van de huidige eigenaar. Deze bromfiets is 11 jaar oud en is 11 jaar geleden voor het eerst in Nederland toegelaten.

WE-26-90

Deze TE heeft cilinders. De totale cilinderinhoud is onbekend, evenals het brandstofverbruik en de gecombineerde CO2-uitstoot. De milieuclassificatie is Niet geregistreerd.

4-VNF-17

Deze Chevrolet Cc10903 met kenteken 4-VNF-17 is een bedrijfsauto in de uitvoering . De bedrijfsauto heeft een huidige BPM-waarde van €,- en is momenteel WAM verzekerd geregistreerd. Het aantal zitplaatsen is 3. De bedrijfsauto rijdt op LPG. De laatst bekende kleur is N.v.t..

WR-84-DD

Het ledig gewicht van van deze Zie Bijzonderheden S35 bedraagt 896 kg en het rijklaar gewicht is 896 kg. De toegestane maximale massa is 3500 kg en deze mag maximaal onbekend kg ongeremd trekken; geremd maximaal onbekend kg.

FD-458-S

De bromfiets is ongeveer 11 jaar geleden voor het eerst toegelaten en ook toen afgegeven in Nederland. De huidige eigenaar is ongeveer 3 jaar in het bezit van de bromfiets. De APK loopt tot 01-01-1970.

NP-97-PR

De APK van deze personenauto vervalt op 14-08-1998. En is 2 jaar geleden in het bezit gekomen van de huidige eigenaar. Deze personenauto is 32 jaar oud en is 32 jaar geleden voor het eerst in Nederland toegelaten.

GD-828-J

Deze Peugeot heeft 4 cilinders. Deze auto rijd 1 op 33,3. De milieuclassificatie is Euro 6.

WG-DZ-74

Het ledig gewicht van van deze Chateau 496c bedraagt 1015 kg en het rijklaar gewicht is 1015 kg. De toegestane maximale massa is 1400 kg en deze mag maximaal onbekend kg ongeremd trekken; geremd maximaal onbekend kg.

71-39-WF

Het ledig gewicht van van deze Henra H bedraagt 420 kg en het rijklaar gewicht is 420 kg. De toegestane maximale massa is 1500 kg en deze mag maximaal onbekend kg ongeremd trekken; geremd maximaal onbekend kg.

49-WJ-TF

De Middenasaanhangwagen is ongeveer 4 jaar geleden voor het eerst toegelaten en ook toen afgegeven in Nederland. De huidige eigenaar is ongeveer 4 jaar in het bezit van de Middenasaanhangwagen. De APK loopt tot 01-01-1970.

WT-NB-22

Deze Hobby 30 beschikt over een motor met de volgende eigenschappen: Er zijn cilinders aanwezig met een totale cilinderinhoud van cm3. De aanhangwagen heeft een vermogen van PK.

75-WJ-DS

Deze Hapert Al.... met kenteken 75-WJ-DS is een aanhangwagen in de uitvoering . De aanhangwagen heeft een huidige BPM-waarde van €,- en is momenteel WAM verzekerd geregistreerd. De aanhangwagen rijdt op N.v.t.. De laatst bekende kleur is N.v.t..

WJ-55-TP

Het ledig gewicht van van deze Adria 4081 Td bedraagt 1071 kg en het rijklaar gewicht is 1071 kg. De toegestane maximale massa is 1400 kg en deze mag maximaal onbekend kg ongeremd trekken; geremd maximaal onbekend kg.

66-MF-DB

Het ledig gewicht van van deze Kawasaki Z1000 bedraagt 214 kg en het rijklaar gewicht is 214 kg. De toegestane maximale massa is 408 kg en deze mag maximaal onbekend kg ongeremd trekken; geremd maximaal onbekend kg.

WK-32-VT

De motor van deze Kuiper beschikt over de volgende eigenschappen: Er zijn cilinders aanwezig. De totale cilinderinhoud is . Ook de gegevens rondom het brandstofverbruik en de gecombineerde CO2-uitstoot kunnen wij u helaas niet verstrekken. De milieuclassificatie is Niet geregistreerd.

TN-LT-17

Deze Alfa Romeo Gtv 2.0 V6 Turbo met kenteken TN-LT-17 is een personenauto in de uitvoering . De personenauto rijdt op Benzine. De laatst bekende kleur is Groen. De BPM-waarde van deze Alfa Romeo Gtv 2.0 V6 Turbo bedraagt €9558,- en is momenteel WAM verzekerd geregistreerd.

45-PG-ZR

Deze personenauto van het merk Maserati met kenteken 45-PG-ZR is in de uitvoering . De personenauto rijdt op Benzine. De BPM-waarde van deze Maserati 336b204s bedraagt €16925,-. is momenteel WAM verzekerd geregistreerd. De laatst bekende kleur is Zwart.

D-672-KH

De bromfiets is ongeveer 7 jaar geleden voor het eerst toegelaten en ook toen afgegeven in Nederland. De huidige eigenaar is ongeveer 2 jaar in het bezit van de bromfiets. De APK loopt tot 01-01-1970.

47-24-WP

37 Jaar geleden is deze aanhangwagen voor het eerst toegelaten. Rond die tijd is deze ook afgegeven in Nederland. De huidige APK loopt tot ongeveer 01-01-1970 en de huidige eigenaar heeft de aanhangwagen nu ongeveer 14 jaar in het bezit.

WZ-45-SJ

Het ledig gewicht van van deze Weijer Wa 2000 bedraagt 630 kg en het rijklaar gewicht is 630 kg. De toegestane maximale massa is 2000 kg en deze mag maximaal onbekend kg ongeremd trekken; geremd maximaal onbekend kg.

55-WJ-TL

Het ledig gewicht van van deze Hapert Al.... bedraagt 672 kg en het rijklaar gewicht is 672 kg. De toegestane maximale massa is 2700 kg en deze mag maximaal onbekend kg ongeremd trekken; geremd maximaal onbekend kg.

81-WF-LL

Deze Atec K23 met kenteken 81-WF-LL is een aanhangwagen in de uitvoering . De aanhangwagen rijdt op N.v.t.. Daarnaast kan deze aanhangwagen ook omschakelen naar N.v.t.. De laatst bekende kleur is N.v.t.. De BPM-waarde van deze Atec K23 bedraagt €,- en is momenteel WAM verzekerd geregistreerd.

48-WN-BJ

Het ledig gewicht van van deze Hapert R.... bedraagt 350 kg en het rijklaar gewicht is 350 kg. De toegestane maximale massa is 1500 kg en deze mag maximaal onbekend kg ongeremd trekken; geremd maximaal onbekend kg.

13-WD-SL

Deze Hobby 30 met kenteken 13-WD-SL is een aanhangwagen in de uitvoering . De aanhangwagen rijdt op N.v.t.. Daarnaast kan deze aanhangwagen ook omschakelen naar N.v.t.. De laatst bekende kleur is N.v.t.. De BPM-waarde van deze Hobby 30 bedraagt €,- en is momenteel WAM verzekerd geregistreerd.

2-XBT-07

Het ledig gewicht van van deze Citroen C4 Aircross bedraagt 1285 kg en het rijklaar gewicht is 1285 kg. De toegestane maximale massa is 1870 kg en deze mag maximaal 685 kg ongeremd trekken; geremd maximaal 1100 kg.

TP-SV-51

Het ledig gewicht van van deze Fiat (bravo) bedraagt 985 kg en het rijklaar gewicht is 985 kg. De toegestane maximale massa is 1510 kg en deze mag maximaal 400 kg ongeremd trekken; geremd maximaal 1000 kg.

AL-15-21

15 Jaar geleden is deze personenauto voor het eerst toegelaten. Rond die tijd is deze ook afgegeven in Nederland. De huidige APK loopt tot ongeveer 01-01-1970 en de huidige eigenaar heeft de personenauto nu ongeveer 15 jaar in het bezit.

F-684-FB

Deze bromfiets van het merk Solex met kenteken F-684-FB is in de uitvoering . De bromfiets rijdt op Benzine en heeft 1 zitplaats. De BPM-waarde van deze Solex Solx 3800 bedraagt €,-. is momenteel WAM verzekerd geregistreerd. De laatst bekende kleur is N.v.t..

WS-61-YP

20 Jaar geleden is deze aanhangwagen voor het eerst toegelaten. Rond die tijd is deze ook afgegeven in Nederland. De huidige APK loopt tot ongeveer 01-01-1970 en de huidige eigenaar heeft de aanhangwagen nu ongeveer 14 jaar in het bezit.

WN-ZJ-27

Deze aanhangwagen met het kenteken WN-ZJ-27 van het merk Hobby; model 30 in de uitvoering . De huidige BPM-waarde van deze aanhangwagen is €,- en het voertuig is WAM verzekerd geregistreerd. De aanhangwagen gebruikt N.v.t. als brandstof. Laatst bekende kleur: N.v.t..

WL-92-NK

Het ledig gewicht van van deze Dethleffs Rm 2 A bedraagt 654 kg en het rijklaar gewicht is 654 kg. De toegestane maximale massa is 1000 kg en deze mag maximaal onbekend kg ongeremd trekken; geremd maximaal onbekend kg.

36-WB-FP

Deze Hapert Al met kenteken 36-WB-FP is een aanhangwagen in de uitvoering . De aanhangwagen heeft een huidige BPM-waarde van €,- en is momenteel WAM verzekerd geregistreerd. De aanhangwagen rijdt op N.v.t.. De laatst bekende kleur is N.v.t..

HZ-JR-63

Het ledig gewicht van van deze BMW 320i Cabrio E2 bedraagt 1425 kg en het rijklaar gewicht is 1425 kg. De toegestane maximale massa is 1835 kg en deze mag maximaal 600 kg ongeremd trekken; geremd maximaal 1300 kg.

WR-BP-15

De motor van deze LMC 555k1 heeft de volgende eigenschappen. Er zijn cilinders aanwezig met een totale cilinderinhoud van cm3. Het vermogen van deze aanhangwagen bedraagt PK.

70-40-WK

Deze Hobby heeft cilinders. De totale cilinderinhoud is onbekend, evenals het brandstofverbruik en de gecombineerde CO2-uitstoot. De milieuclassificatie is Niet geregistreerd.

WD-27-TJ

Deze aanhangwagen met het kenteken WD-27-TJ van het merk Hapert; model R 13 in de uitvoering . De huidige BPM-waarde van deze aanhangwagen is €,- en het voertuig is WAM verzekerd geregistreerd. De aanhangwagen gebruikt N.v.t. als brandstof. Laatst bekende kleur: N.v.t..

3-XZP-64

De motor van deze Citroen beschikt over de volgende eigenschappen: Het gemiddelde verbruik bedraagt ongeveer 3.8 liter op 100 kilometer. Dat is ongeveer 26,3 kilometer per liter. Het verbruik binnen de stad komt gemiddeld uit op 4.5 liter per 100 km, en op buitenwegen ongeveer 3.4 liter per 100 km. Er zijn 3 cilinders aanwezig. De totale cilinderinhoud is 998. De milieuclassificatie is Euro 5.

F-942-DP

De motor van deze Benzhou beschikt over de volgende eigenschappen: Er zijn 1 cilinders aanwezig. De totale cilinderinhoud is 49. Ook de gegevens rondom het brandstofverbruik en de gecombineerde CO2-uitstoot kunnen wij u helaas niet verstrekken. De milieuclassificatie is Niet geregistreerd.

56-DXP-1

Op 01-01-1970 vervalt de APK van deze bromfiets. En 11 jaar geleden heeft de huidige eigenaar het in bezit genomen. Dit voertuig is 11 jaar oud en is ongeveer 11 jaar geleden voor het eerst in Nederland toegelaten.

52-YA-70

15 Jaar geleden is deze personenauto voor het eerst toegelaten. Rond die tijd is deze ook afgegeven in Nederland. De huidige APK loopt tot ongeveer 17-06-2015 en de huidige eigenaar heeft de personenauto nu ongeveer 8 jaar in het bezit.

WL-54-GB

Het ledig gewicht van van deze Solide V 2000 bedraagt 380 kg en het rijklaar gewicht is 380 kg. De toegestane maximale massa is 2000 kg en deze mag maximaal onbekend kg ongeremd trekken; geremd maximaal onbekend kg.

06-82-GG

Deze personenauto van het merk Porsche met kenteken 06-82-GG is in de uitvoering . De personenauto rijdt op Benzine. De BPM-waarde van deze Porsche 911 T bedraagt €,-. is momenteel WAM verzekerd geregistreerd. De laatst bekende kleur is Wit.

GP-985-K

2 Jaar geleden is deze personenauto voor het eerst toegelaten. Rond die tijd is deze ook afgegeven in Nederland. De huidige APK loopt tot ongeveer 17-07-2019 en de huidige eigenaar heeft de personenauto nu ongeveer 2 jaar in het bezit.

73-31-WK

38 Jaar geleden is deze aanhangwagen voor het eerst toegelaten. Rond die tijd is deze ook afgegeven in Nederland. De huidige APK loopt tot ongeveer 01-01-1970 en de huidige eigenaar heeft de aanhangwagen nu ongeveer 15 jaar in het bezit.

WG-98-XB

Deze Buerstner 3910 beschikt over een motor met de volgende eigenschappen: Er zijn cilinders aanwezig met een totale cilinderinhoud van cm3. De aanhangwagen heeft een vermogen van PK.

PJ-51-XZ

Deze Mazda 323 Hatchback 1.3 met kenteken PJ-51-XZ is een personenauto in de uitvoering . De personenauto heeft een huidige BPM-waarde van €,- en is momenteel WAM verzekerd geregistreerd. De personenauto rijdt op Benzine. De laatst bekende kleur is Groen.

8-TXN-77

De APK van deze personenauto vervalt op 01-11-2018. En is 3 jaar geleden in het bezit gekomen van de huidige eigenaar. Deze personenauto is 3 jaar oud en is 3 jaar geleden voor het eerst in Nederland toegelaten.

VP-PD-39

Deze Mercedes-Benz L 508 Dg met kenteken VP-PD-39 is een bedrijfsauto in de uitvoering . De bedrijfsauto rijdt op Diesel. De laatst bekende kleur is N.v.t.. De BPM-waarde van deze Mercedes-Benz L 508 Dg bedraagt €,- en is momenteel WAM verzekerd geregistreerd.

16-WR-97

30 Jaar geleden is deze aanhangwagen voor het eerst toegelaten. Rond die tijd is deze ook afgegeven in Nederland. De huidige APK loopt tot ongeveer 01-01-1970 en de huidige eigenaar heeft de aanhangwagen nu ongeveer 9 jaar in het bezit.

WB-TB-42

Het ledig gewicht van van deze Chateau 466c bedraagt 995 kg en het rijklaar gewicht is 995 kg. De toegestane maximale massa is 1280 kg en deze mag maximaal onbekend kg ongeremd trekken; geremd maximaal onbekend kg.

WV-FR-03

11 Jaar geleden is deze aanhangwagen voor het eerst toegelaten. Rond die tijd is deze ook afgegeven in Nederland. De huidige APK loopt tot ongeveer 01-01-1970 en de huidige eigenaar heeft de aanhangwagen nu ongeveer 5 jaar in het bezit.

WG-01-RF

De motor van deze Munsterland 430 P heeft de volgende eigenschappen. Er zijn cilinders aanwezig met een totale cilinderinhoud van cm3. Het vermogen van deze aanhangwagen bedraagt PK.

HK-34-RN

Deze personenauto met het kenteken HK-34-RN van het merk Citroen; model Dyane 6 in de uitvoering . De huidige BPM-waarde van deze personenauto is €,- en het voertuig is WAM verzekerd geregistreerd. De personenauto gebruikt Benzine als brandstof. Laatst bekende kleur: Beige.

42-ZB-KZ

Deze Volvo 760 Gle.a beschikt over een motor met de volgende eigenschappen: Er zijn 6 cilinders aanwezig met een totale cilinderinhoud van 2849 cm3. De personenauto heeft een vermogen van 115 PK.

44-WK-FS

Deze Fendt Caravan heeft cilinders. De totale cilinderinhoud is onbekend, evenals het brandstofverbruik en de gecombineerde CO2-uitstoot. De milieuclassificatie is Niet geregistreerd.

WH-88-LN

Het ledig gewicht van van deze Anssems A-S 5000l bedraagt 606 kg en het rijklaar gewicht is 606 kg. De toegestane maximale massa is 2000 kg en deze mag maximaal onbekend kg ongeremd trekken; geremd maximaal onbekend kg.

71-WJ-TT

Deze Hulco heeft cilinders. De totale cilinderinhoud is onbekend, evenals het brandstofverbruik en de gecombineerde CO2-uitstoot. De milieuclassificatie is Niet geregistreerd.

66-18-WV

Op 01-01-1970 vervalt de APK van deze aanhangwagen. En 14 jaar geleden heeft de huidige eigenaar het in bezit genomen. Dit voertuig is 29 jaar oud en is ongeveer 29 jaar geleden voor het eerst in Nederland toegelaten.

2-ZTH-57

2 Jaar geleden is deze personenauto voor het eerst toegelaten. Rond die tijd is deze ook afgegeven in Nederland. De huidige APK loopt tot ongeveer 03-04-2019 en de huidige eigenaar heeft de personenauto nu ongeveer 2 jaar in het bezit.

WK-62-GN

Het ledig gewicht van van deze Hobby 10 H bedraagt 731 kg en het rijklaar gewicht is 731 kg. De toegestane maximale massa is 1050 kg en deze mag maximaal onbekend kg ongeremd trekken; geremd maximaal onbekend kg.

WK-93-JY

De motor van deze Chateau beschikt over de volgende eigenschappen: Er zijn cilinders aanwezig. De totale cilinderinhoud is . Ook de gegevens rondom het brandstofverbruik en de gecombineerde CO2-uitstoot kunnen wij u helaas niet verstrekken. De milieuclassificatie is Niet geregistreerd.

2-TSN-68

Het ledig gewicht van van deze Ford Ka bedraagt 840 kg en het rijklaar gewicht is 840 kg. De toegestane maximale massa is 1320 kg en deze mag maximaal onbekend kg ongeremd trekken; geremd maximaal onbekend kg.

96-DFX-7

12 Jaar geleden is deze bromfiets voor het eerst toegelaten. Rond die tijd is deze ook afgegeven in Nederland. De huidige APK loopt tot ongeveer 01-01-1970 en de huidige eigenaar heeft de bromfiets nu ongeveer 12 jaar in het bezit.

WV-07-50

De motor van deze SMV 34 Lsr heeft de volgende eigenschappen. Er zijn cilinders aanwezig met een totale cilinderinhoud van cm3. Het vermogen van deze aanhangwagen bedraagt PK.

55-RL-KP

Het ledig gewicht van van deze Chevrolet Lacetti bedraagt 1150 kg en het rijklaar gewicht is 1150 kg. De toegestane maximale massa is 1650 kg en deze mag maximaal 610 kg ongeremd trekken; geremd maximaal 1200 kg.

82-WD-RF

Het ledig gewicht van van deze Cobra H1 bedraagt 570 kg en het rijklaar gewicht is 570 kg. De toegestane maximale massa is 1000 kg en deze mag maximaal onbekend kg ongeremd trekken; geremd maximaal onbekend kg.

93-02-WG

Deze aanhangwagen van het merk Oosterwijk met kenteken 93-02-WG is in de uitvoering . De aanhangwagen rijdt op N.v.t.. Daarnaast kan deze aanhangwagen ook omschakelen naar N.v.t.. De BPM-waarde van deze Oosterwijk Dg 2000 bedraagt €,-. is momenteel WAM verzekerd geregistreerd. De laatst bekende kleur is N.v.t..

WG-22-ZX

25 Jaar geleden is deze aanhangwagen voor het eerst toegelaten. Rond die tijd is deze ook afgegeven in Nederland. De huidige APK loopt tot ongeveer 01-01-1970 en de huidige eigenaar heeft de aanhangwagen nu ongeveer 14 jaar in het bezit.

WB-LB-67

De APK van deze aanhangwagen vervalt op 01-01-1970. En is 10 jaar geleden in het bezit gekomen van de huidige eigenaar. Deze aanhangwagen is 16 jaar oud en is 16 jaar geleden voor het eerst in Nederland toegelaten.

F-274-HL

De motor van deze Peugeot Vivacity heeft de volgende eigenschappen. Er zijn 1 cilinders aanwezig met een totale cilinderinhoud van 49 cm3. Het vermogen van deze bromfiets bedraagt PK.

WS-44-HX

Deze aanhangwagen van het merk Sprite met kenteken WS-44-HX is in de uitvoering . De aanhangwagen rijdt op N.v.t.. Daarnaast kan deze aanhangwagen ook omschakelen naar N.v.t.. De BPM-waarde van deze Sprite 450/1 bedraagt €,-. is momenteel WAM verzekerd geregistreerd. De laatst bekende kleur is N.v.t..

OD-24-HG

Op 24-04-2010 vervalt de APK van deze oplegger. En 11 jaar geleden heeft de huidige eigenaar het in bezit genomen. Dit voertuig is 23 jaar oud en is ongeveer 23 jaar geleden voor het eerst in Nederland toegelaten.

JN-LJ-55

De APK van deze personenauto vervalt op 01-02-2009. En is 14 jaar geleden in het bezit gekomen van de huidige eigenaar. Deze personenauto is 23 jaar oud en is 23 jaar geleden voor het eerst in Nederland toegelaten.

93-61-WX

Op 01-01-1970 vervalt de APK van deze aanhangwagen. En 14 jaar geleden heeft de huidige eigenaar het in bezit genomen. Dit voertuig is 33 jaar oud en is ongeveer 33 jaar geleden voor het eerst in Nederland toegelaten.

61-WN-HH

De APK van deze Middenasaanhangwagen vervalt op 01-01-1970. En is 2 jaar geleden in het bezit gekomen van de huidige eigenaar. Deze Middenasaanhangwagen is 2 jaar oud en is 2 jaar geleden voor het eerst in Nederland toegelaten.

D-413-RG

Het ledig gewicht van van deze Suzuki Ay50 bedraagt 85 kg en het rijklaar gewicht is 85 kg. De toegestane maximale massa is onbekend kg en deze mag maximaal onbekend kg ongeremd trekken; geremd maximaal onbekend kg.

WX-ZD-88

Het ledig gewicht van van deze Wilk W425320 bedraagt 1130 kg en het rijklaar gewicht is 1130 kg. De toegestane maximale massa is 1500 kg en deze mag maximaal onbekend kg ongeremd trekken; geremd maximaal onbekend kg.

WD-53-LX

Het ledig gewicht van van deze Anssems A-S 2000 bedraagt 449 kg en het rijklaar gewicht is 449 kg. De toegestane maximale massa is 2000 kg en deze mag maximaal onbekend kg ongeremd trekken; geremd maximaal onbekend kg.

AM-93-41

Het ledig gewicht van van deze Cadillac Eldorado Brougham bedraagt 2470 kg en het rijklaar gewicht is 2470 kg. De toegestane maximale massa is onbekend kg en deze mag maximaal onbekend kg ongeremd trekken; geremd maximaal onbekend kg.

WR-TD-05

Deze aanhangwagen met het kenteken WR-TD-05 van het merk Home-Car; model 406h in de uitvoering . De huidige BPM-waarde van deze aanhangwagen is €,- en het voertuig is WAM verzekerd geregistreerd. De aanhangwagen gebruikt N.v.t. als brandstof. Laatst bekende kleur: N.v.t..

DX-199-L

Het ledig gewicht van van deze Tomos S25 bedraagt 45 kg en het rijklaar gewicht is 45 kg. De toegestane maximale massa is onbekend kg en deze mag maximaal onbekend kg ongeremd trekken; geremd maximaal onbekend kg.

WG-JF-53

De aanhangwagen is ongeveer 15 jaar geleden voor het eerst toegelaten en ook toen afgegeven in Nederland. De huidige eigenaar is ongeveer 7 jaar in het bezit van de aanhangwagen. De APK loopt tot 01-01-1970.

17-WG-VB

De APK van deze aanhangwagen vervalt op 01-01-1970. En is 6 jaar geleden in het bezit gekomen van de huidige eigenaar. Deze aanhangwagen is 6 jaar oud en is 6 jaar geleden voor het eerst in Nederland toegelaten.

WP-25-XX

Deze aanhangwagen met het kenteken WP-25-XX van het merk Knaus; model 6404 in de uitvoering . De huidige BPM-waarde van deze aanhangwagen is €,- en het voertuig is WAM verzekerd geregistreerd. De aanhangwagen gebruikt N.v.t. als brandstof. Laatst bekende kleur: N.v.t..